Hjerterom – Roligheden Camping

Blå Kors ferier har vært så heldige å få muligheten til å gi bort overnattinger i koselige Konglehytter, eller enkle Podhytter på Roligheden Camping i Kristiansand denne for- og ettersommeren.

Barn leker på lekeplass på Roligheden camping

Aktuelle perioder:
Forsommer: 13. mai – 18. juni
Ettersommer: Ukedager i uke 33, 34 og 35 (12.-14. aug./19.-22. aug./25.-29. aug.)

Bruk søknadskjema lenger ned på siden for å søke på muligheten med Blå Kors ferier. I søknadsskjema får du mulighet til å velge hvilke tidspunkt som er aktuelle for deg og din familie (du kan velge valgfrie dager innenfor de to aktuelle periodene).

Søknadsfristen er utgått (7. april, 2024).

Adresse til Roligheden Camping i Kristiansand: Framnesveien 10, 4632 Kristiansand

Konglehytta på Roligheden camping

Roligheden Camping er en campingplass med fabelaktig beliggenhet i strandkanten. Her er det lekeplasser, badeplasser, store gressplener, sandstrand og svaberg.

Kristiansand sentrum ligger bare 2 km unna, så dit kan en gå på en halv time.

Konglehyttene har 4 senger, to dobbeltsenger i hver sin ende av hytta. Den ene sengen kan omgjøres til sofaer og bord på dagtid. I konglehyttene er det ikke eget bad, men man bruker fellesanlegget i campingen hvor det er dusj- og toalettfasiliteter. Les mer om Konglehyttene her.

To podhytter på Roligheden camping

Podhyttene har dobbel køyeseng med madrass-størrelse 120 cm. Det er ikke eget bad i podhyttene, men man benytter fellesanlegget på campingen hvor det er dusj og toalettfasiliteter. Les mer om Podhyttene her.

Måltider er ikke inkludert og familien må ordne dette selv. Man kan bruke campingens felleskjøkken til dette.

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert:

  • Overnatting i Konglehytte, eller Podhytte på Roligheden Camping
  • Bruk av fellesanlegg på Roligheden Camping (Kostnad ved bruk av dusj og vaskemaskin)
  • Transport, måltider og andre utgifter er familien selv ansvarlige for.

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon eller ytterligere spørsmål, ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors ferier, Carina Klungland, på e-post: carina.klungland@blakors.no.
Du kan også ringe Blå Kors ferier på 960 00 167.

Vi har samlet noen vanlige spørsmål og svar på denne siden!

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Søknadsskjema er nederst på denne siden.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.