Hjerterom – Sørlandet Feriesenter

Blå Kors ferier har vært så heldige å få muligheten til å gi bort overnattinger i campinghytter på Sørlandet Feriesenter i Risør denne forsommeren og ettersommeren.

Aktuelle perioder:
Forsommer: 1. mai – 21. juni
Ettersommer: 18. august – 1. september

Bruk søknadskjema lenger ned på siden for å søke på muligheten med Blå Kors ferier. I søknadsskjema får du mulighet til å velge hvilke tidspunkt som er aktuelle for deg og din familie (du kan velge valgfrie dager innenfor de to aktuelle periodene).

Søknadsfristen er utgått (7. april, 2024).

Adresse til Sørlandet Feriesenter: Åkvågveien 590, 4957 Risør

Sørlandet Feriesenter er en campingplass rett i skjærgården. Her er det mulighet for å finne både ro og lek i hyggelige omgivelser. Aktiviteter finnes på stedet og i nærområdet.

Med bil ligger Risør og Tvedestrand 20 minutter unna.

Hyttene har to soverom med familiekøye; dobbeltseng nede (120 cm) og enkeltseng oppe (75 cm). Hyttene har bad med dusj og wc, samt fullt utstyrt kjøkkenkrok.

Måltider er ikke inkludert og familien må ordne dette selv. Man kan bruke kjøkkenet i hyttene som har komfyr, mikro, vannkoker/kaffetrakter og kjøleskap med liten fryser.

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert:

  • Overnatting i hytte «B budsjett» på Sørlandet Feriesenter
  • Transport, måltider og andre utgifter er familien selv ansvarlige for.

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon eller ytterligere spørsmål, ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors ferier, Carina Klungland, på e-post: carina.klungland@blakors.no.
Du kan også ringe Blå Kors ferier på 960 00 167.

Vi har samlet noen vanlige spørsmål og svar på denne siden!

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Søknadsskjema er nederst på denne siden.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.