Høstferie på Camp Lyngdal

Søknadsfristen for denne ferien har nå gått ut.

Camp Lyngdal ligger idyllisk til ved Kvavikstranda og Hundremeterskogen, vest i Agder. Vi kan gjøre aktiviteter som å spille volleyball, frisbee golf, leke på stranden og bade å Sørlandsbadet. Det er også en lekeplass på stedet.

Alle gjestene våre får egne leiligheter med bad, stue og kokemuligheter. Det er håndklær og sengetøy tilgjengelig, men alle gjestene må ta med egne håndklær til bading. Vi spiser felles måltider i kantinen i henhold til gjeldende smittevernregler.

Organisert ferie

Ferien på Camp Lyngdal er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 30 personer. Vi legger opp til forskjellige aktiviteter disse dagnen. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader.

Ellers koser vi oss på Camp Lyngdal med alt som finnes der. Det er flotte strender og friluftsarealer på området. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Velkommen!

Søknadsfrist: 23. august

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter
  •  Sengetøy
  • Transport fra Kristiansand til Lyngdal ved behov

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Sentrum til Lyngdal. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Smittevern

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors ferier.