Høstferie på Hallingdal Feriepark

Søknadsfristen for denne ferien har nå gått ut.

Nå har du mulighet for å søke om langweekend i 6-mannshytte på Hallingdal Feriepark ved vakre Ål i Hallingdal.  Oppholdet vil være fra torsdag 1. oktober til søndag 4. oktober. Hele ferieparken er full av aktiviteter for barn i alle aldre! 

Høyt&Lavt klatrepark med zip-lines og Ørnestupet «fritt fall» fra 12 meter, Hallingkastet vertikale lekepark, Hurramegrundt innendørs lekeland, 4H-gård med dyr og traktorkjøring, aktivitetsløyper, ballspill, fiske, kanopadling, sykling, show osv… 

Litt om stedet

Noen av aktivitetene er ikke inkludert i denne ferien og må kjøpes av hver enkelt familie. Se mer informasjon.

Hyttene er på 42 kvm med 2 soverom; ett med dobbeltseng og ett med to køyesenger. Hyttene har hems på 13 kvm. Romslig bad med varmekabler og dusj, moderne kjøkken med oppvaskmaskin og utstyr for 6 personer. 

Trivelig oppholdsrom med flislagt gulv og varmekabler, samt store vinduer med panoramautsikt over elven. Blir kvelden litt kjølig, er det bare å fyre opp i vedpeisen for ekstrakos! (Ved er ikke inkludert. Kan medbringes eller kjøpes)

Kabel-TV og WiFi er inkludert. De fleste hyttene har parkering rett utenfor hytta. 

Selvstendig ferie

Oppholdet på Hallingdal Feriepark er lagt opp som en selvstendig ferie og passer for de som ønsker å feriere sammen med sin familie og ordner måltider, aktiviteter, og transport selv. 

For mer informasjon eller ytterligere spørsmål ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post: carina.klungland@blakors.no.

Søknadsfrist: 6. september

Adresse til Hallingdal Feriepark

Myrovegen 15, 3570 ÅL 

Inkludert:

Overnatting på egen hytte i 3 døgn, torsdag 1. oktober – søndag 4. oktober. 

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring. 

Pris

Hyttene på Hallingdal Feriepark er gratis. Familiene betaler selv for måltider, aktiviteter og transport.

Smittevern

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors ferier.