Høstferie på Hamre Familiecamp i Kristiansand

Søknadsfristen for denne ferien har nå gått ut.

Nå har du mulighet for å søke om langweekend i 6-mannshytte på Hamre Familiecamp like utenfor Kristiansand.  Oppholdet vil være fra torsdag 1. oktober til søndag 4. oktober.  

Hytta har to soverom med familiekøyer samt oppholdsrom med stue og kjøkkendel. Det er minikjøkken med oppvaskbenk, kjøleskap med fryseboks, to kokeplater samt utstyr for enkel matlaging og dekketøy.  

Nær campingplassen finner du Hamresanden som er en kjent badestrand som er super å gå tur på. På campingen finner du fine lekeplasser og områder som er fine å leke på. Kristiansand Dyrepark ligger bare noen kilometer unna. 

Selvstendig ferie

Oppholdet på Hamre Familiecamp er lagt opp som en selvstendig ferie og passer for de som ønsker å feriere sammen med sin familie og ordner måltider, aktiviteter, og transport selv. 

For mer informasjon eller ytterligere spørsmål ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post: carina.klungland@blakors.no.

Søknadsfrist: 6. september, 2020

Adresse til Hamre Familiecamp

Hamre Familiecamp, Hamresandveien 1, 4656 Hamresanden 

Inkludert:

Overnatting på egen hytte i 3 døgn, torsdag 1. oktober – søndag 4. oktober, 2020

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring. 

Pris

Hyttene på Hamre Familiecamp er gratis. Familiene betaler selv for måltider, aktiviteter og transport.

Smittevern

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors ferier.