Høstferie på Hovden

Søknadsfristen for denne ferien er utgått.

I høstens fine farger er det mye hyggelig å gjøre på Hovden. Med vakker natur og store fjell, er det lagt til rette for turer, kulphopping, klatring og besøk i badeland. Det er aktiviteter for både barn og voksne. 

Hver familie får en hyggelig leilighet med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Det er også tilknyttet balkong. Leilighetene har puter og dyner, men gjestene må ta med sengetøy og håndklær til hvert familiemedlem. 

Organisert ferie

Ferien på Hovden er en organisert ferie, hvor familier kommer fra ulike steder for å være på ferie sammen. En organisert ferie med Blå Kors er en mulighet til å reise på en trygg og spennende ferie, planlagt av dyktige ferieledere som ordner praktiske gjøremål og er tilgjengelige for gjestene våre.

Til sammen er vi ca. 40 personer som reiser på denne ferien. I tillegg til ferieledere har vi med oss Tidgivere (frivillige) som er med å bidrar til at alle skal ha det fint på denne ferien. Det er felles måltider og aktiviteter, men også mye tid for familiene til å gjøre ting på egen hånd. På den måten kan dere få flotte opplevelser sammen, og barna har i tillegg alltid noen og være sammen med.

Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader. Vi legger opp til flere spennende aktiviteter disse dagene.

Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Ellers koser vi oss på Hovden med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

  • Søknadsfrist: 29. august 2021 (utgått)
  • Tur 1: Mandag 4. oktober til torsdag 7. oktober
  • Tur 2: Torsdag 14. oktober til søndag 17. oktober

Velkommen !

Inkludert:

  • Opphold i leilighet på Hovdehytta
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter

Forsikring

Alle deltakere dekkes av gruppeforsikringen til Blå Kors, men deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Hovden dekkes selv. Reiser dere kollektivt, kan vi møte dere på Hovden, eller Haukeli. I enkelte tilfeller vil det bli satt opp buss fra Kristiansand til Hovden.
Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Hovdenvia disse.

Smittevern

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.