Høstferie på Hovden

På Hovden, øverst i Setesdalen arrangerte vi to 4-dagers turer for hele familien. I høstens fine farger var det mye hyggelig å gjøre på fjellet. Det ble aktiviteter for både store og små. Vi plasket rundt i Badeland , sykkeltur på fine stier, klatring og kulphopping!

Vi overnattet i hyggelige leiligheter. Leilighetene var fullt utstyrt kjøkken, stue med spiseplass og utgang til terrasse, flislagte bad med dusj og toalett.

De fleste av aktivitetene var valgfrie slik at familien selv kunne legge opp dagene slik de ønsket å ha den. Det ble felles måltider hver dag. Ellers koste vi oss på Hovden med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien ga mulighet for avslapping og gøyale aktiviteter for både liten og stor.

Søknadsfrist: 23. august

Vi la til rette for at barn og ungdom fikk opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplevde å skape ferien sammen. Det var med ledere som holdt oversikten over praktiske gjøremål, og som ble kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Inkludert:

  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter
  • Buss tur/retur Kristiansand Rutebilstasjon – Hovden

Forsikring

Alle deltakere er dekket av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere oppfordres til egen reiseforsikring i tillegg.

Pris

Ferien var gratis, men transport til og fra Kristiansand ble dekket selv. Vi satte opp buss fra Kristiansand Rutebilstasjon til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Søknadsskjema for høstferie på Hovden

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY