Høstferie på Hovden

Søknadsfristen for disse feriene har nå gått ut.

I høstens fine farger er det mye hyggelig å gjøre på Hovden. Med vakker natur og store fjell, er det lagt til rette for turer, kulphopping, klatring og besøk i badeland. Det er aktiviteter for både barn og voksne. 

Hver familie får en hyggelig leilighet med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Det er også tilknyttet balkong. Leilighetene har puter og dyner, men gjestene må ta med sengetøy og håndklær til hvert familiemedlem. 

Ferien på Hovden er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca. 30 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker. Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader. 

Søknadsfrist: 23. august

Ellers koser vi oss på Hovden med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen. 

Velkommen.  

Inkludert:

  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter
  • Buss tur/retur Kristiansand Rutebilstasjon – Hovden

Forsikring

Alle deltakere er dekket av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere oppfordres til egen reiseforsikring i tillegg.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand må dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Rutebilstasjon til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.