Høstferie på «RS Noatun» ved Horten

Søknadsfristen for denne ferien har nå gått ut.

Vi skal lære om sjøvettregler og om alle slags sjøaktiviteter. Blant annet skal vi ut på fjorden med «Elias», hoppe i bølgene med en Ribb-båt og kanskje padle litt.

Ferien gir mulighet for gøyale vannaktiviteter for både liten og stor. Vi skal lære å seile, fiske og padle kajakk. Vi skal oppleve mye moro sammen med artige aktiviteter hver dag.

Lille «Elias» bor her. Han er klar til å ta imot nye kapteiner og matroser!

Det blir hyggelige kvelder i stedets lavvoer, med bålkos og sang. Det er også tilrettelagt for ballaktiviteter av ulike slag. Det legges til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å gjøre noe sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten over praktiske gjøremål, som kan kontaktes for spørsmål og ved behov for hjelp.

Søknadsfrist: 23. august

Inkludert:

  • Overnatting mandag – torsdag
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter
  • Transport Kristiansand eller Oslo S – Horten t/r

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Feriene er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Oslo via disse.

Smittevern

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors ferier.