Høstferie på Stenbekk

Høstferie på Stenbekk

Blå Kors ferier inviterer til høstferie på flotte Stenbekk med turopplevelser ute i den flotte naturen.

Søknadsfrist utgått (13. august 2023)

Stenbekk ligger ved Sarpsborg. Her er det nydelig natur, en fin mulighet til å gå på tur og tilbringe tid med familien. Vi besøker Superland en av dagene, et badeland kun 5 minutter unna. I tillegg vil det bli lek, spill, bingo og hobbyaktivitet innendørs. 

Vi bor på Stenbekk, et koselig leirsted ved Vestvannet i Sarpsborg kommune. Alle familier får eget rom med bad. Sengetøy er inkludert og kjøkkenet på Stenbekk er fylt opp med mat, så alt er klart for fine dager.  
I de tilfellene hvor det er små barn i familien kan vi ordne reiseseng til dere.  

Måltidene er felles, og serveres i eget felleslokale. 

På høstferien kommer vi til å være mye ute, så det er viktig at dere pakker med varmt og godt tøy til både store og små. 

Organisert ferie

Høstferien på Stenbekk er en organisert ferie, hvor familier kommer fra ulike steder for å være på ferie sammen. En organisert ferie med Blå Kors er en mulighet til å reise på en trygg og spennende ferie, planlagt av dyktige ferieledere som ordner praktiske gjøremål og er tilgjengelige for gjestene våre.

Til sammen er vi ca. 50 personer som reiser på denne ferien. I tillegg til ferieledere har vi med oss Tidgivere (frivillige) som er med å bidrar til at alle skal ha det fint på denne ferien. Det er felles måltider og aktiviteter, men også mye tid for familiene til å gjøre ting på egen hånd. På den måten kan dere få flotte opplevelser sammen, og barna har i tillegg alltid noen og være sammen med.

Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader. Vi legger opp til flere spennende aktiviteter disse dagene.

Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Velkommen!

Søknadsfrist utgått (13. august 2023)

En ferie i samarbeid med Pareto Bank

Ferieuken på Stenbekk er i samarbeid med Pareto Bank, der banken bidrar med økonomisk støtte, samt Tidgivere (frivillige) til gjennomføringen av uken.

Les mer om vår samarbeidspartner her

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert:

  • Overnatting
  • Sengetøy (håndklær er ikke inkludert, så dette må dere ta med selv)
  • Alle måltider
  • Aktiviteter

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Stenbekk dekkes selv. For gjester som kommer med buss/ tog, ordnes og dekkes det med felles transport fra nærmeste busstopp til Stenbekk. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Stenbekk via disse.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.