Hotellweekend på Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet hotell gir bort jevnlige helgeopphold til barnefamilier. Hotellet ligger sentralt til i Sørlandsparken med gangavstand til Sørlandssenteret, gokart-bane, lekeland og Dyreparken med badeland. Hotellet har flott restaurant, treningsrom og gratis Wi-Fi.

Søknadsfristen for disse hotelweekendene har nå gått ut.

Hotellweekenden er lagt opp slik at det er en selvstendig ferie. Det er for dem som ønsker å reise på tur kun sammen med sin familie. Det er lagt opp til at familien selv bestemmer hva de ønsker å bruke tiden på.

Hotellet tilbyr rom med inntil 4 sengeplasser. Hotellet byr på frokost hver morgen.

Adresse til hotellet: Travparkveien14, 4636 Kristiansand. Det er god tilgang på kollektivtransport til og fra Kristiansand by og fra Kjevik flyplass; 10 kilometer avstand.

Inkludert:

  • Frokost hver dag
  • Inngang til Dyreparken for hele familien

Familien må selv dekke:

  • Transport
  • Alle måltider unntatt frokost

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Kontakt

For mer informasjon ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post carina.klungland@blakors.no.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Scandic Sørlandet dekkes selv. 

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra hotellet via disse.

Smittevern 

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysning.