Hotellweekend på Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet hotell gir bort jevnlige helgeopphold til barnefamilier. Hotellet ligger sentralt til i Sørlandsparken med gangavstand til Sørlandssenteret, gokart-bane, lekeland og Dyreparken med badeland. Hotellet har flott restaurant, treningsrom og gratis Wi-Fi.

Søknadsfristen for disse hotelweekendene har nå gått ut.

Hotellweekenden er lagt opp slik at det er en selvstendig ferie. Det er for dem som ønsker å reise på tur kun sammen med sin familie. Det er lagt opp til at familien selv bestemmer hva de ønsker å bruke tiden på.

Hotellet tilbyr rom med inntil 4 sengeplasser. Hotellet byr på frokost hver morgen.

Adresse til hotellet: Travparkveien14, 4636 Kristiansand. Det er god tilgang på kollektivtransport til og fra Kristiansand by og fra Kjevik flyplass; 10 kilometer avstand.

Inkludert:

  • Frokost hver dag
  • Inngang til Dyreparken for hele familien

Familien må selv dekke:

  • Transport
  • Alle måltider unntatt frokost

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Kontakt

For mer informasjon ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors Ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post carina.klungland@blakors.no.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Scandic Sørlandet dekkes selv. 

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra hotellet via disse.

Smittevern 

Det er enda «annerledestider» i Norge, men vi i Blå Kors Ferier er glade for at vi likevel kan gjennomføre noen av våre turer og aktiviteter. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors Ferier.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors Ferier, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors Ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysning.