Hotellweekend på Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet hotell gir bort jevnlige helgeopphold til barnefamilier. Hotellet ligger sentralt til i Sørlandsparken med gangavstand til Sørlandssenteret, gokart-bane, lekeland og Dyreparken med badeland. Hotellet har flott restaurant, treningsrom og gratis Wi-Fi.

Søknadsfristen for denne weekenden har nå gått ut.

Hotellweekenden er lagt opp slik at det er en selvstendig ferie. Det er for dem som ønsker å reise på tur kun sammen med sin familie. Det er lagt opp til at familien selv bestemmer hva de ønsker å bruke tiden på.

Hotellet tilbyr rom med inntil 4 sengeplasser. Hotellet byr på frokost hver morgen.

Adresse til hotellet: Travparkveien14, 4636 Kristiansand. Det er god tilgang på kollektivtransport til og fra Kristiansand by og fra Kjevik flyplass; 10 kilometer avstand.

Inkludert:

  • Vi dekker buss eller togbillett tur/retur fra hjemsted til Kristiansand.
  • Frokost hver dag.
  • Inngang til Dyreparken for hvert familiemedlem.

Familien må selv dekke:

Alle måltider unntatt frokost.

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors Ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post carina.klungland@blakors.no.

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.