Påskeferie på Groven Camping

Soloppgang på Groven Camping

Søknadsfrist var 7. mars, og har nå gått ut.

Groven Camping og hyttegrend ligger idyllisk til like utenfor Åmot sentrum og E134, hovedvegen mellom øst og vest. På Groven camping og hyttegrend er det godt med aktivitetsmuligheter både i lunt skogsterreng eller på høgfjellet. Området har god tumleplass, og er det snø går det fine skiløyper i nærheten. Og det er god plass til aking, sparking, skilek og annet på plassen.  Det er cirka 250 meter til sentrum av Åmot/Vinje. 

  • Hytta er en 4\5 mannshytte. Den har to soverom med enkel køyeseng på det ene og familiekøye på det andre.
  • Der er puter og dyner, så man trenger bare å ta med seg sengetøy og håndklær.

Innsjekk fra kl. 14 og utsjekk frem til kl. 12. ved avreise.

Ved behov for ski eller anna turutstyr har utstyrsbanken i kommunen et bredt utvalg som kan leiest gratis på biblioteket.

Søknadsfristen har nå gått ut.

Booking

All booking skjer via Blå Kors ferier ved å søke på skjema under.

Pris

Skispor ved Groven Camping

Overnattingen er gratis. Andre utgifter utover det, må dekkes selv.

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon ta kontakt med Prosjekt-koordinator “Hjerterom” i Blå Kors ferier, Carina Klungland på telefon 924 60 305 eller e-post carina.klungland@blakors.no.

Smittevern

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.Personvernerklæring

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov.

Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.