Påskeferie på Camp Lyngdal

Det brenner i bålpanna på stranda

AVLYST pga Covid-19

Vi har dessverre avlyst vinterferiene i uke 8 og 9 på Rondeheim på grunn av dagens koronasituasjon og de overordnede smittevernhensyn. Vi velger å vise ekstra aktsomhet og følger regjeringens anbefaling om å unngå unødvendige innenlandsreiser. Vi beklager dette.

Opprinnelig tekst

Blå Kors Ferier gleder oss til en deilig påskeferie på Camp Lyngdal som ligger idyllisk til ved Kvavikstranda og Hundremeterskogen, vest i Agder. Her legger vi opp til bålkos ved stranden og der kan vi også gjøre aktiviteter som volleyball, frisbee og lage sandslott. Vi tar også en dag på Sørlandsbadet.
Det er en flott lekeplass på Camp Lyngdal, og trampolinene er spesielt populære. Vi håper påskeharen ikke har glemt oss, og at vi finner noen påskeegg i løpet av ferien!

To barn hopper på trampoline

Alle gjestene våre får egne leiligheter med bad, stue og kokemuligheter. Det er håndklær og sengetøy i leilighetene, men alle gjestene må ta med egne håndklær til bading. Vi spiser felles måltider i kantinen i henhold til gjeldende smittevernregler.

Organisert ferie

Malt t-skjorte hvor det står Camp Lyngdal

Ferien på Camp Lyngdal er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 35 personer. Vi legger opp til forskjellige aktiviteter disse dagene. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader, eller oppholder seg ved vannet.

To hester med ryttere på tur på stranda

Ellers koser vi oss på Camp Lyngdal med alt som finnes der. Det er flotte strender og friluftsarealer på området. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter, og hyggelig sosialt samvær, både på dagen og på kvelden. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Velkommen!

Søknadsfristen har nå gått ut.

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter
  • Sengetøy

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Lyngdal dekkes selv. Reiser dere kollektivt kan buss 200 brukes fra Kristiansand og stoppested er da Kvavik Camping. Der vil vi stå og møte dere. Fra Stavanger og Oslo brukes NW192 med Konkurrenten, eller 191 med Lavprisekspressen. Da er stoppested Rom terminal i Lyngdal. Vi møter dere der og kjører dere til Camp Lyngdal. Det er også mulig å hente på Snartemo togstasjon om dere kommer med tog.
Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Lyngdal via disse.

Smittevern

Det er enda «annerledestider» i Norge, men vi i Blå Kors Ferier er glade for at vi likevel kan gjennomføre noen av våre turer og aktiviteter. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors Ferier.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors Ferier, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors Ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.