Påskeferie på Camp Lyngdal

Søknadsfrist er utgått (12. februar, 2024)

Familieferie på barnevennlig campingplass

Det brenner i bålpanna på stranda

Blå Kors ferier gleder seg til en deilig påskeferie på Camp Lyngdal som ligger idyllisk til ved Kvavikstranda og Hundremeterskogen, vest i Agder. Her legger vi opp til bålkos ved stranden og den brukes aktivt til aktiviteter som volleyball, frisbee og lek. Vi tar også en dag på Sørlandsbadet.
Det er en flott lekeplass på Camp Lyngdal, og trampolinene er spesielt populære. Vi håper påskeharen ikke har glemt oss, og at vi finner noen påskeegg i løpet av ferien!

Fine fasiliteter

To barn hopper på trampoline

Alle gjestene våre får egne leiligheter med bad, stue og kokemuligheter. Det er håndklær og sengetøy i leilighetene, men alle gjestene må ta med egne håndklær til bading når vi skal i Sørlandsbadet. Vi spiser felles måltider i festsalen vi disponerer. Her har vi også andre samlinger og aktiviteter.

Organisert ferie

Malt t-skjorte hvor det står Camp Lyngdal

Ferien på Camp Lyngdal er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 50 personer. Vi legger opp til forskjellige aktiviteter disse dagene. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Med på turen vil det være ferieledere og Tidgivere (frivillige) som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader, eller oppholder seg ved vannet. Det er også viktig å være klar over at hver familie har ansvar for sine barn når vi er på Sørlandsbadet.

Jente hopper på en trampoline på Camp Lyngdal

Ellers koser vi oss på Camp Lyngdal med alt som finnes der. Det er flotte strender og friluftsarealer på området. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter, og hyggelig sosialt samvær, både på dagen og på kvelden. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Velkommen!

Søknadsfrist er utgått (12. februar, 2024)

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert:

Jente spiller biljard på Camp Lyngdal
  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter
  • Sengetøy

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris og transport

To venner husker på lekeplassen

Ferien er gratis, men transport til og fra Lyngdal dekkes selv. Reiser dere kollektivt kan buss 200 brukes fra Kristiansand og stoppested er da Kvavik Camping. Der vil vi stå og møte dere ved busstoppet når dere kommer frem.

Fra Stavanger og Oslo brukes NW192 med Konkurrenten, eller 191 med Lavprisekspressen. Da er stoppested Rom terminal i Lyngdal. Vi møter dere der og kjører dere til Camp Lyngdal.

Det er også mulig å hente på Snartemo togstasjon om dere kommer med tog. Da vil vi hente dere på togstasjonen når dere kommer.

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, anbefaler vi å sjekke om det kan være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Lyngdal via disse.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.