Sommerferie i Birkeland

Vi arrangerer to 6-dagers ferier for barnefamilier på Birkeland.
Disse blir arrangert i uke 30: mandag 20. juli – lørdag 25. juli.

Uke 32: mandag 3. august – lørdag 8. august.

Birkeland ligger like utenfor Kristiansand. Det er et lite, koselig sted med gangavstand til sentrum og bademuligheter. Vi overnatter på Folkehøgskolen Sørlandet, som har flotte fasiliteter som svømmebasseng og gymsal. Det er store og trygge utearealer som barna kan leke på.

Noen av aktivitetene vi tilbyr er: bading i basseng, ballspill, sykling, tegning, spilling, tur i dyreparken, strandtur med mer. Alle gjestene våre får egne rom med bad og WC. Rommene har enkel standard. Alt av sengetøy er tilgjengelig, men gjestene må ha med egne håndklær til bading. Alle måltidene er hjemmelaget og blir servert i skolens kantine.

Ferien på Birkeland er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 30 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre til stede når barna bader.

Ellers koser vi oss på Birkeland med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Velkommen!

Søknadsfristen har nå gått ut.

Inkludert:

  • Overnatting mandag – lørdag
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Feriene er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.