Velkommen til Kick Off leir

Kick Off 2020 ble dessverre avlyst på grunn av Covid-19.

Dette er en rusfri leir hvor vi legger vekt på aktiviteter, grupper, fellessamlinger og samvær. Leiren er en leir for ungdom som er opptatt av tema som handler om psykisk helse. Enten fordi man har egne utfordringer, eller at man har noen i nære relasjoner som strever.

Målgruppe

Primærmålgruppen for deltakelse er ungdom fra hele Agder, i alderen 13-16 år.

Aktiviteter

Det vil bli mulighet for å gjøre forskjellige aktiviteter innendørs og utendørs, som vi holder på å forberede til dere. Noen av aktivitetene vil være for alle. Og på andre aktiviteter vil det være mulighet for valg mellom forskjellige tilbud eller velge bare å slappe av og hygge seg sammen med andre.

Rom

Ungdommene vil bo sammen med andre på 4-mannsrom. Det er ikke mulighet for enkeltrom. Rommene er utstyrt med en madrass og en pute, så det er nødvendig å ta med seg sengetøy, sovepose og håndklær. Pakkeliste og nødvendig informasjon får dere beskjed om på foreldremøtet i september.

Måltider

Vi har med oss en kokk som vil stå for alle fellesmåltider (frokost, lunsj og middag). Innimellom fellesmåltidene vil det bli satt fram snacks. Ungdommene er velkomne til å ta med egen snacks, men energidrikk er ikke lov.

Foreldre/foresatte

Foresatte må signere på en samtykke-erklæring for at ungdommen kan delta på leiren. Vi må også vite at foresatte er tilgjengelig gjennom uken dersom noe skulle oppstå og ungdommen må hentes på Hove.

Vi inviterer til foreldremøte 14. september med mer informasjon til foreldre og deltakere i forkant av leiren. På dette møtet er det oppmøteplikt.

Samarbeid

Leiren er et samarbeid mellom Avdeling for barn og unges psykiske helse (Abup), Sørlandet sykehus, Kristiansand kommune og Blå Kors ferier. Erfarne fagpersoner fra Abup og Kristiansand kommune er med som ledere på leiren.

Er du usikker på om leiren er noe for deg? Ta kontakt for mer informasjon:

Viktige datoer

  • 2. september – Søknadsfrist for påmelding
  • 4. september – Dato for tilbakemelding om evt. plass på leir
  • 14. september – Obligatorisk informasjonsmøte for foreldre og deltakere
  • 30. september – 3. oktober – Tid for: Kick Off leir på Hove leirsenter

Smittevern

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier.