Vinterferie på Gautestad

Blå Kors Ferier inviterer til vinterferie på flotte Gautestad med turopplevelser ute i den flotte naturen. I tillegg vil det bli lek, spill, Bingo og hobbyaktivitet innendørs. 

Vi bor på Gautestad kurs – og misjonssenter. Alle familier får eget rom med bad. I den anledning må sengetøy, laken og håndklær medbringes selv.  
I de tilfellene hvor det er små barn i familien kan vi ordne reiseseng.  

Måltidene er felles, og serveres i henhold til smittevernreglene, i eget felleslokale. 

Det er lagt opp til at vi skal være mye ute, så det er viktig at dere pakker med varmt og godt tøy til både store og små. 

Organisert ferie

Denne vinterferieuken er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca 35 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider.  

Dette er en ferie for dere som ønsker sosialt samvær og hygge med andre. Men ferieuken gir også mulighet for å legge opp dagene slik dere ønsker. Uken inkluderer opphold og alle måltider. I tillegg vil vi legge opp til felles aktiviteter som Bingo og annet gøy. 

Med på ferien vil det være ferieledere og Tidgivere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine egne barn.  

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og gjerne hyggelig sosialt samvær på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen. Den ene dagen reiser vi sammen til Bortelid skisenter. Der blir det mulighet til å stå på alpint i bakkene. Vi leier ski på skisenteret, så her kan alle få prøvd seg.

Velkommen!

Søknadsfrist: 17. januar 2021

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter
  • Skidag på Bortelid
  • Leie av alpinutstyr

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Gautestad kurs- og misjonssenter dekkes selv.  For gjester som kommer med buss/ tog, ordnes og dekkes det med felles transport fra nærmeste busstopp til Gautestad kurs- og misjonssenter.   Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Gautestad kurs- og misjonssenter via disse.

Personvern

Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen som er tilgjengelig nederst på nettsiden.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.

Søknadsskjema for vinterferie på Gautestad

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY