Julemat

header
MatenAllergener (tallkode)
Julekoldtbord 390,- per person
– Ribbe, medisterkake, julepølse, sylte, rull, røket laks, kabaret, eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, grønnsalat, remulade, loff og smør
Minimumsbestilling: 5 personer
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Juletallerken 312,- per person
– Ribbe (200gr.), 2 stk. medisterkaker, 2 stk. julepølse, poteter, surkål, tyttebær, saus/ribbefett
Minimumsbestilling: 5 personer
3, 14
Pinnekjøtt 473,- per person
– Pinnekjøtt, kålrotstappe, vossakorv, poteter og sky saus
Minimumsbestilling: 5 personer
3
Rakfisk med tilbehør 362,- per person
– Rakfisk, potet, purre, rødløk, rømme, rødbet, lefse og flatbrød
Minimumsbestilling: 5 personer
3
Alt er pyntet og lagt opp på fat, klart til servering.
Juletapas med tilbehør 444,- per person
Minimumsbestilling på 10 pers.
Allergener (tallkode)
Glasert ribbe 2 biter1, 14
Lefserull med rakfisk 1 bit1, 3, 7
Lefserull med spekeskinke 1 bit 1, 3
Bruschetta med laksekrem 1 stk1, 3, 7, 15, 16
Spanske kjøttboller med tomatsaus 2 stk. 2, 3
Focaccia 1
Tomatsalat m/ mozarella 3
Soyamarinerte kyllingklubber 1 stk1, 14
Salat med fetaost 3

Allergener, se tallkoder:

1. Gluten
2. Egg
3. Melk
4. Sennep
5. Selleri
6. Soya
7. Fisk
8. Skalldyr
9. Walnøtter
10. Peanøter
11. Bløtdyr
12. Sesamfrø
13. Lupin
14. Svoveldioksid og sulfitter
15. Rug
16. Havre
17. Bygg
18. Mandler
19. Hasselnøtter