Familiehelg på Hamre

Familiehelg på Hamre Familiecamping

Blå Kors ferier inviterer til en hyggelig familiehelg på flotte Hamre Familiecamping med gode opplevelser på campingen og tur til Aquarama på lørdagen.

Hamre familiecamping ligger like ved Kristiansand, på nydelige Sørlandet. Her er det fine muligheter til å gå på tur langs stranden, leke på campingen og tilbringe tid med familien. I tillegg vil det bli spill, lek og bingo innendørs.

Vi bor på Hamre Familiecamping, og hver familie får egen leilighet med kjøkken og bad. Sengetøy er ikke inkludert så hver familie må ta med eget sengetøy og håndklær. I de tilfellene hvor det er små barn i familien kan vi ordne reiseseng til dere.  

Det blir felles frokost og middag i restauranten på Hamre Familiecamping. På lørdag spiser vi lunsj i Aquarama.

På familiehelgen kommer vi til å være mye ute, så det er viktig at dere pakker med varmt og godt tøy til både store og små. Det kan være litt kaldt på denne tiden langs sjøen.

Organisert ferie

Denne familiehelgen på Hamre er en organisert ferie, hvor flere familier reiser sammen. Vi blir totalt ca. 40 personer og vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider.  

Dette er en familiehelg for dere som ønsker sosialt samvær og hygge med andre. Men helgen gir også mulighet for å gjøre ting sammen som familie. Helgen inkluderer opphold og alle måltider samt turen til Aquarama. Transport til og fra ferien dekkes ikke og må ordnes selv.

Med på ferien vil det være ferieledere og Tidgivere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine egne barn. Ved besøk til Aquarama må det alltid være en forelder til stede når barna bader.

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og gjerne hyggelig sosialt samvær på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Velkommen!

Søknadsfrist er utgått (27. august, 2023)

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert:

  • Overnatting
  • Alle måltider
  • Aktiviteter
  • Inngang til Aquarama lørdag

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Hamre Familiecamping dekkes selv. For gjester som kommer med buss/ tog, ordnes det med transport fra nærmeste tog/busstopp til Hamre . Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Hamre Familiecamping via disse.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.