Familiehelg på Kragerø Resort

Flotte Kragerø Resort ligger i bykommunen Kragerø, i Vestfold og Telemark fylke. Denne fine plassen byr på bading og avslapning, og er samtidig en god plass for herlig familietid med gøye aktiviteter.

Blå Kors Ferier inviterer til en familiehelg med bading og kos i hotellets spa-avdeling på dagtid. Helgen byr også på turopplevelser ute i den flotte naturen rundt Kragerø Resort, samt mulig andre aktiviteter. I tillegg vil det bli lek, spill, Bingo og hobbyaktivitet innendørs.

Gjestene bor på flotte hotellrom/suiter. Sengetøy og håndklær til alle familiemedlemmene er inkludert. Måltidene er felles, og serveres i henhold til smittevernreglene, i eget felleslokale på Kragerø Resort.

Denne feriehelgen på Kragerø Resort er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca 35 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie for dere som ønsker sosialt samvær og hygge med andre. Men feriehelgen gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker. Helgen inkluderer opphold, alle måltider og inngang til spa på dagtid lørdag og søndag. I tillegg vil vi legge opp til felles aktiviteter som Bingo og annet gøy.

Med på ferien vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine egne barn. Ved vannaktiviteter, må det være foreldre til stede når barna bader. Ellers koser vi oss på Kragerø Resort med god mat og alt som finnes der.

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og gjerne hyggelig sosialt samvær på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.


Velkommen!

Søknadsfristen er nå gått ut!

Inkludert:

  • Aktiviteter
  • Frokost, lunsj og middag

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kragerø Resort dekkes selv. For gjester som kommer med buss/ tog, ordnes og dekkes det med felles transport fra nærmeste buss stopp/ tog stasjon til Kragerø Resort .  Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kragerø Resort via disse.

Personvern

Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger. Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider. Og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.