Familiehelg på Scandic Kristiansand Bystranda

Blå Kors Ferier inviterer til en hyggelig familiehelg på Scandic Kristiansand Bystranda med bading i Aquarama, kino og kos på hotellet. De to helgene er 22.-24. januar (utsatt til 19. – 21. mars) og 5.-7. februar (utsatt til 28. – 30. mai). Søknadsfristen for disse helgene har gått ut.

Inngangen til Scandic bystranda

Hotellet ligger midt i Kristiansand sentrum med kort vei til togstasjon, butikker, natur og kulturopplevelser. I sentrum er det en stor lekeplass hvor barna kan boltre seg. 

Scandic Kristiansand Bystranda tilbyr familierom med plass til 4 personer. Vi tilpasser hotellrommene noe i forhold til størrelsen på familien, og større familier må benytte to rom.

Organisert ferie

Denne familiehelgen i Kristiansand er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca. 35 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie for dere som ønsker sosialt samvær og moro med andre. Men feriehelgen gir også mulighet for å gjøre ting sammen som familie.

Et hotellrom på Scandic med pult og dobbelseng

Helgen inkluderer opphold på hotellet, alle måltider og inngang til Aquarama på lørdag. I tillegg vil vi legge opp til felles kinotur på lørdagen og kveldssamlinger på hotellet.

Med på ferien vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Foreldre har under hele oppholdet ansvar for sine egne barn. Ved besøk til Auqurama må det alltid være en forelder til stede når barna bader.

Restauranten i Scandic Bystranda

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og gjerne hyggelig sosialt samvær på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen. 

Velkommen! 

Søknadsfristen for denne familiehelgen har nå gått ut.

Inkludert: 

  • Overnattingen på hotellet
  • Frokost, lørdag og søndag
  • Lunsj, lørdag
  • Middag, fredag og lørdag
  • Inngang til Aquarama lørdag
  • Kinobilletter

Forsikring: 

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris: 

Ferien er gratis. Men reiseutgifter til og fra Kristiansand må hver familie dekke selv. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse. For gjester som kommer med buss/tog, kan man enkelt gå fra rutebilstasjonen/togstasjonen og til Scandic Bystranda.

Smittevern

Det er enda «annerledestider» i Norge, men vi i Blå Kors Ferier er glade for at vi likevel kan gjennomføre noen av våre turer og aktiviteter. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors Ferier.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors Ferier, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors Ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.