Familiehelg på Scandic Kristiansand Bystranda

På Kristiansand Feriesenter blir det arrangert en 4-dagers langhelg for hele familien. Ferien blir fra mandag 6. juli – torsdag 9. juli.

Blå Kors Ferier inviterer til en hyggelig familiehelg på Scandic Kristiansand Bystranda med bading i Aquarama, kino og kos på hotellet. Det er to helger som det kan søkes på: 22.-24. januar og 5.-7. februar.

Hotellet ligger midt i Kristiansand sentrum med kort vei til togstasjon, butikker, natur og kulturopplevelser. I sentrum er det en stor lekeplass hvor barna kan boltre seg. 

Scandic Kristiansand Bystranda tilbyr familierom med plass til 4 personer. Vi tilpasser hotellrommene noe i forhold til størrelsen på familien, og større familier må benytte to rom.

Organisert ferie

Denne familiehelgen i Kristiansand er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca. 35 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie for dere som ønsker sosialt samvær og moro med andre. Men feriehelgen gir også mulighet for å gjøre ting sammen som familie.

Helgen inkluderer opphold på hotellet, alle måltider og inngang til Aquarama på lørdag (og også på søndagen om man ønsker det). I tillegg vil vi legge opp til felles kinotur på lørdagen og kveldssamlinger på hotellet.

Med på ferien vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Foreldre har under hele oppholdet ansvar for sine egne barn. Ved besøk til Auqurama må det alltid være en forelder til stede når barna bader.

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og gjerne hyggelig sosialt samvær på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen. 

Velkommen! 

Søknadsfrist: 03.01.2021 

Inkludert: 

 • Overnattingen på hotellet
 • Frokost, lørdag og søndag
 • Lunsj, lørdag
 • Middag, fredag og lørdag
 • Inngang til Aquarama lørdag og søndag
 • Kinobilletter

Forsikring: 

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris: 

Ferien er gratis. Men reiseutgifter til og fra Kristiansand må hver familie dekke selv. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse. For gjester som kommer med buss/tog, kan man enkelt gå fra rutebilstasjonen/togstasjonen og til Scandic Bystranda.

Smittevern

Det er enda «annerledestider» i Norge, men vi i Blå Kors Ferier er glade for at vi likevel kan gjennomføre noen av våre turer og aktiviteter. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors Ferier.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss.

Personvern 

Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger. Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. 

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider. Og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier. 

Søknadsskjema for familiehelg på Scandic

 • Du må velge hvilken helg du søker på. Du kan også søke på begge helgene om det er det samme for deg hvilken helg du eventuelt får.
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • Du trenger kun å føre opp navn på foresatt 2 om denne personen skal være med på feriehelgen.
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY