Førjulshelg i Abra Havn

Søknadsfristen for denne førjulshelgen gikk ut 12. november, 2023.

Like ved Kristiansand Dyrepark ligger det unike sjørøverhotellet, Abra Havn. Blå Kors ferier inviterer denne førjulshelgen barnefamilier i målgruppen med på å bo i Sjørøverlandsbyen. Vi vil tilbringe helgen på denne flotte plassen, samt besøke Dyreparken som ligger en kort spasertur unna.

Gjestene innkvarteres i sjarmerende «sjørøverkåker» (leiligheter i ulike størrelser tilpasset familiene). Alle boenheter har eget bad med dusj og WC. Sengetøy og håndklær til alle i familien er i leiligheten. Alle måltider er inkludert i denne førjulshelgen.

Organisert ferie

Denne førjulshelgen i Abra Havn er en organisert ferie, hvor familier kommer fra ulike steder for å være sammen. En organisert ferie med Blå Kors er en mulighet til å reise på en trygg og spennende ferie, planlagt av dyktige ferieledere som ordner praktiske gjøremål og er tilgjengelige for gjestene våre.

Til sammen er vi en gruppe på ca. 50 personer. I tillegg til ferieledere, har vi med oss Tidgivere (frivillige) som er med å bidrar til at alle skal ha det fint på denne førjulshelgen. Denne feriehelgen gir dere i stor grad mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker. Helgen inkluderer opphold i leiligheter, alle måltider, og inngang til Dyreparken lørdag og søndag.

Med på ferien vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine egne barn. Ellers koser vi oss i Abra Havn med god mat og alt som finnes der. Siden dette er i vinterhalvåret er det ikke sjørøvere i Abra Havn på denne tiden. De har reist på tokt til varmere strøk på Marmeladene.

Kanoner sikter mot Grashavet i Abra Havn

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og spennende overnatting i sjørøverlandsbyen Abra Havn. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.


Velkommen!

Søknadsfrist utgått (12. november 2023)

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert:

  • Overnatting i Abra Havn fra lørdag 9. til søndag 10. desember
  • Aktiviteter
  • Alle måltider
  • Inngang i Dyreparken lørdag og søndag

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis. Men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. For gjester som kommer med buss/tog til Kristiansand sentrum, ordner vi transport til Abra Havn.

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.