Hotellweekend i sommer/høst

Søknadsfristen for dette tilbudet, gikk ut 5. mai 2023.

Blå Kors ferier har vært så heldige å få muligheten til å gi bort hotellweekender gjennom året på tre fine hotell som vi har et samarbeid med.

Felles for alle weekendene er opphold to netter i familierom med inntil fire sengeplasser.

Det er frokost inkludert. Oppholdet er lagt opp som en selvstendig ferie, hvor hver familie selv bestemmer hva de ønsker å bruke tiden på. Måltider (annet enn frokost) og aktiviteter er ikke inkludert i hotellweekenden med mindre annet er oppgitt.

Disse tre flotte hotellene gir bort weekender til oss:

Bilde av fremsiden til hotell Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet, Kristiansand

Hotellet ligger sentralt til i Sørlandsparken utenfor Kristiansand med gåavstand til Sørlandsenteret, lekeland og Dyreparken. Her er også et utendørsbasseng som er åpent sommertid.
Hotellet tilbyr weekender i mai, september og oktober.

Quality Airport Hotel Værnes, Stjørdal

Hotellet ligger midt i Stjørdal sentrum, med kort vei til togstasjon, butikker, natur og kulturopplevelser. I sentrum er det en stor lekeplass hvor barna kan boltre seg. Her vil en i tillegg til frokost, også få tilbud om middag.
Hotellet tilbyr weekender i juli og oktober.

Bildet av Savoy Hotel fra utsiden

Clarion Collection Hotel Savoy, Oslo

Hotellet ligger midt i Oslo sentrum, kun 5 minutters gange fra Oslo S. Det er kort vei til Slottet, Frognerparken, Operaen og mange andre fine plasser som er verdt et besøk i hovedstaden. I tillegg til frokost tilbyr hotellet kveldsmat til sine gjester samt en snack midt på dagen.
Hotellet tilbyr weekender i mai, juli og oktober.

Søknadsfrist er utgått (5. mai 2023)

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

Inkludert:

  • Overnattingen på hotellet fredag til søndag.
  • Frokost lørdag og søndag
  • Andre utgifter utover det må dekkes selv.

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post: carina.klungland@blakors.no.

Smittevern

Det er for tiden ingen ekstra tiltak med tanke på smittevern. Våre arrangementer går som normalt.

Vi følger alltid gjeldende smittevernråd for å begrense spredning av smittsomme sykdommer. Generelt har vi fokus på god håndhygiene for å forebygge sykdom der mange mennesker er samlet.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.