Hotellweekend på Quality Airport Hotel Værnes i Stjørdal.

Søknadsfristen for denne ferien har nå gått ut.

Blå Kors Ferier har vært så heldige å få muligheten til å gi bort noen hotell-weekender på flotte Quality Airport Hotell Værnes i Stjørdal.

I høstferien blir det overnatting 2-4. oktober og 9-11. oktober

Adresse til Quality Airport Hotel Værnes i Stjørdal: Kjøpmannsgate 20, 7500 Stjørdal

Hotellet ligger midt i Stjørdal sentrum med kort vei til togstasjon, butikker, natur og kulturopplevelser. I sentrum er det en stor lekeplass hvor barna kan boltre seg.

Hotellet tilbyr familierom med plass til fire personer og frokost på lørdag og søndag. Middag på fredag og lørdag er også inkludert.

Inkludert:

  • Overnattingen på hotellet.
  • Frokost, middag fredag og lørdag er inkludert.
  • Kinobilletter.
  • Vi dekker buss eller togbillett tur/retur fra hjemsted til Stjørdal.
  • Andre utgifter utover det må dekkes selv.

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors Ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post: carina.klungland@blakors.no.

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.