Hotellweekend på Quality Airport Hotel Værnes

Blå Kors ferier har vært så heldige å få muligheten til å gi bort noen hotell-weekender på flotte Quality Airport Hotell Værnes i Stjørdal i vinterferien.

Aktuelle helger er 19.-21. februar og 26.-28. februar. Bruk søknadskjema nederst på siden for å søke på denne hotellweekenden med Blå Kors ferier.

Søknadsfristen for denne hotellweekenden har nå gått ut.

Adresse til Quality Airport Hotel Værnes i Stjørdal: Kjøpmannsgate 20, 7500 Stjørdal

Hotellet ligger midt i Stjørdal sentrum med kort vei til togstasjon, butikker, natur og kulturopplevelser. I sentrum er det en stor lekeplass hvor barna kan boltre seg.

Hotellet tilbyr familierom med plass til fire personer. Frokost lørdag og søndag er inkludert. Andre måltider må familien ordne selv.

Inkludert:

  • Overnattingen på hotellet fredag til søndag.
  • Frokost lørdag og søndag
  • Andre utgifter utover det må dekkes selv.

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post: carina.klungland@blakors.no.

Smittervern

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.