Hotellweekend på Quality Hotel Skjærgården i Langesund

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst i Langesunds vakre skjærgård. Med saltvann og strand rett utenfor og tropisk paradis på innsiden ligger alt til rette for ei herlig badehelg.  

Hotel weekend i sommer blir:
Dato: fredag 25. juni – søndag 27. juni, 2021
Søknadsfrist er gått ut (23. mai, 2021)

Badeparken er hele 4000 kvadratmeter stor, og med 31 grader i vannet hele året. Og når sommeren smiler, har vi naturligvis et basseng utendørs også. Det kan selvsagt brukes om vinteren også – for i vannet er det alltid 31 grader – inne som ute! 

Hotellet tilbyr rom med inntil 4 sengeplasser. Hotellet byr på fullpensjon.

Dere overnatter på familierom og får tilgang til badeland hele helgen. Alle måltider blir servert på hotellet. Ferien gir muligheter for avslapning og gøye aktiviteter slik at familien skal få gode opplevelser sammen. 

Hotellweekenden er lagt opp slik at det er en selvstendig ferie. Det er for dem som ønsker å reise på tur med sin egen familie. Det er lagt opp slik at familien selv bestemmer hva de ønsker å bruke tiden til. 

Adresse til hotellet: Stathelleveien 35, 3970 Langesund 

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert:

  • Frokost lørdag og søndag
  • Lunch lørdag
  • Middag på fredag og lørdag kveld
  • Inngang til Badeland for hele familien, hele helgen

Familien må selv dekke:

  • Transport fra hjemmet til hotellet

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Kontakt

For mer informasjon ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post carina.klungland@blakors.no.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Quality Hotel Skjærgården i Langesund dekkes selv. 

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra hotellet via disse.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysning.