Hotellweekend på Scandic Royal i Stavanger

Scandic Royal Stavanger ligger i hjertet av Stavanger, med kun et par minutters spasertur til gamle Stavanger, sentrum og Vågen. 

Hotel weekend i sommer blir:
Dato: fredag 25. juni – søndag 27. juni
Søknadsfrist: 23. mai

Hotellet har et eget spa og velværesenter med barnevennlig basseng, badstue og treningsrom som dere har tilgang til.  

Hotellet tilbyr rom med inntil 4 sengeplasser.

Dere overnatter på familierom. Frokost samt lunsj lørdag blir servert på hotellet. Ferien gir muligheter for avslapning og kvalitetstid med egen familie. Dere vil få gavekort på kinoen som ligger en kort spasertur unna. 

Hotellweekenden er lagt opp slik at det er en selvstendig ferie. Det er for dem som ønsker å reise på tur med sin egen familie. Det er lagt opp slik at familien selv bestemmer hva de ønsker å bruke tiden til. 

Adresse til hotellet: Løkkeveien 26, 4002 Stavanger 

Inkludert:

  • Frokost lørdag og søndag
  • Lunch lørdag
  • Gavekort på pizza
  • Gavekort på kino for hele familien

Familien må selv dekke:

  • Transport fra hjemmet til hotellet

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Kontakt

For mer informasjon ta kontakt med Hjerterom-koordinator i Blå Kors ferier, Carina Klungland, på telefon 924 60 305 eller e-post carina.klungland@blakors.no.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Scandic Royal i Stavanger dekkes selv. 

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra hotellet via disse.

Smittevern 

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysning.