Juleferie på Hovden

Vi arrangerer en femdagers ferie for barnefamilier på Hovden i Setesdal, julen 2020.
Dato: mandag 21. desember til fredag 25. desember
Søknadsfristen for denne ferien har nå gått ut.

Hovden er en av de flotteste vinterdestinasjonene på Sørlandet, og det blir garantert hvit jul. Aktivitetene passer for både voksne og barn. Vi kan gå på langrennski og stå på slalom i alpinanlegget, samt delta på skiskole. Leie av skiutstyr og skiskolen er gratis for gjestene våre. Det blir lek i badeland og mulighet for å gå på skøyter. I tillegg blir det vinterkos med bål, grilling av pølser, og andre snøaktiviteter.

På julaften blir det julebufè med varme og kalde retter, samt dessert. Tradisjonell norsk julemat. Julenissen kommer også en tur etter middag.

Hver familie får en hyggelig leilighet med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Det er også tilknyttet balkong. Leilighetene har puter og dyner, men gjestene må ta med sengetøy og håndklær til hvert familiemedlem.

Rondeheim ligger nydelig til i vinterlandskapet på Høvringen
Rondeheim

Organisert ferie

Ferien på Hovden er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 30 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre til stede når barna bader.

Ellers koser vi oss på Hovden med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape magiske juleminner sammen.

Velkommen!

Juleferie: mandag 21. desember – fredag 25. desember

Søknadsfristen for denne ferien har nå gått ut.

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter
  • Felles busstransport t/r Kristiansand – Hovden

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Sentrum til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Smittevern

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier