Juleferie på Hovden

Garantert julestemning på Hovden.

Vi arrangerer en femdagers ferie for barnefamilier på Hovden i Setesdal, julen 2022.
Dato: onsdag 21. desember til søndag 25. desember
Søknadsfristen for denne ferien er utgått (13. november, 2022).

Aking på Hovden
Mange gjør seg klare til å ake på Hovden

Hovden er en av de flotteste vinterdestinasjonene på Sørlandet, og det blir garantert hvit jul. Aktivitetene passer for både voksne og barn. Vi kan gå på langrennski og stå på slalom i alpinanlegget, samt delta på skiskole. Leie av skiutstyr og skiskolen er gratis for gjestene våre.

Det blir lek i badeland og mulighet for å gå på skøyter. I tillegg blir det vinterkos med bål, grilling av pølser, og andre snøaktiviteter. På kveldene koser vi oss inne med lek, spill og juleforberedelser.

På julaften blir det julebuffet med tradisjonell norsk julemat med varme og kalde retter, og deilig dessert. Julenissen kommer også en tur etter middag.

Hver familie får en hyggelig leilighet med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Leilighetene har puter og dyner, men gjestene må ta med sengetøy og håndklær til hvert familiemedlem.

Organisert ferie

God jul fra ansatte i Blå Kors ferier med blå nisseluer
Julestemning med gjengen i Blå Kors ferier

Ferien på Hovden er en organisert ferie. Vi reiser sammen og blir totalt cirka 50 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet til at dere gjør ting sammen i familien.

Med på turen vil det være ferieledere og Tidgivere (frivillige) som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Foreldre har under hele oppholdet ansvar for sine egne barn. Ved besøk til Hovden Badeland må det alltid være en forelder til stede når barna bader.

Ellers koser vi oss på Hovden med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sin familie, og på den måten skape magiske juleminner sammen.

Familier i alle størrelser kan søke på denne ferien.

Velkommen!

Datoer for juleferien: onsdag 21. desember – søndag 25. desember

Søknadsfristen for denne juleferien var 13. november.

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter
  • Tradisjonell norsk julefeiring

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Hovden dekkes selv. For gjester som kommer med buss, ordnes det med transport til nærmeste busstopp (Hovden). Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Hovden via disse.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.