Langhelg på Kristiansand Feriesenter

Denne ferien var i 2021.

Ytterst i Kristiansands vakre skjærgård ligger Kristiansand Feriesenter. Stedet ligger nydelig til midt i sjøgapet. Her er det vakre svaberg og strender – det beste Sørlandet har å by på. Ferien tilbyr aktiviteter som bading, krabbefisking, lekepark og besøk i Dyreparken.

Gjestene overnatter på motellrom og hytter. Alle boenheter har eget bad med dusj og WC og det er inkludert håndklær og sengetøy på rommene og i hyttene. Ta likevel med egne håndklær til bading. Alle måltider er felles, og serveres i kantinen på Feriesenteret. Det er kiosk og kafè på stedet.

Organisert ferie

Langhelgen på Kristiansand Feriesenter er en organisert ferie av Blå Kors ferier, hvor familier kommer fra ulike steder for å være på ferie sammen. En organisert ferie med Blå Kors er en mulighet til å reise på en trygg og spennende ferie, planlagt av dyktige ferieledere som ordner praktiske gjøremål og er tilgjengelige for gjestene våre.

Til sammen er vi ca. 40 personer som reiser på denne ferien. I tillegg til ferieledere har vi med oss Tidgivere (frivillige) som er med å bidrar til at alle skal ha det fint på denne ferien. Det er felles måltider og aktiviteter, men også mye tid for familiene til å gjøre ting på egen hånd. På den måten kan dere få flotte opplevelser sammen, og barna har i tillegg alltid noen og være sammen med.

Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader. Vi legger opp til flere spennende aktiviteter disse dagene.

Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Ellers koser vi oss på Kristiansand Feriesenter med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Søknadsfrist: 15. april 2021

Inkludert:

  • Overnatting fra fredag 21. mai til mandag 24. mai
  • Sengetøy og håndklær
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter

Forsikring

Alle deltakere dekkes av gruppeforsikringen til Blå Kors, men deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Feriesenteret dekkes selv. Reiser dere kollektivt, kan vi hente dere i Kristiansand.
Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Smittevern

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.