Langhelg på Kristiansand Feriesenter

Ytterst i Kristiansands vakre skjærgård ligger Kristiansand Feriesenter. Stedet ligger nydelig til midt i sjøgapet. Her er det vakre svaberg og strender – det beste Sørlandet har å by på. Ferien tilbyr aktiviteter som bading, krabbefisking, lekepark og besøk i Dyreparken.

Gjestene overnatter på motellrom og hytter. Alle boenheter har eget bad med dusj og WC. Gjestene må ha med seg sengetøy og håndklær til alle familiemedlemmene. Alle måltider er felles, og serveres i kantinen på Feriesenteret. Det er kiosk og kafè på stedet.

Inkludert:

  • Overnatting fra fredag 21. mai til mandag 24. mai.
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat.
  • Aktiviteter.

Langhelgen på Kristiansand Feriesenter er en organisert ferie av Blå Kors Ferier, hvor dere er på ferie sammen med ca. 50 andre personer. Vi legger opp til felles aktiviteter og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Med på turen vil det være ferieledere og Tidgivere (frivillige) som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det alltid være en forelder tilstede.

Ellers koser vi oss på Kristiansand Feriesenter med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Søknadsfrist: 15. april 2021

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter
  • Sengetøy

Forsikring

Alle deltakere dekkes av gruppeforsikringen til Blå Kors, men deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Feriesenteret dekkes selv. Reiser dere kollektivt, kan vi hente dere i Kristiansand.
Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Smittervern

Det er enda «annerledestider» i Norge, men vi i Blå Kors Ferier er glade for at vi likevel kan gjennomføre noen av våre turer og aktiviteter. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors Ferier.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors Ferier, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors Ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.