Romjulsdag i Dyreparken

Søknadsfristen for disse romjulsdagene er utgått (3. desember, 2023)
(Alle foto: Dyreparken)

I romjulen arrangerer vi to dagsturer til dyreparken. Dyreparken er pyntet til jul og det er riktig koselig å se på dyrene i den kalde årstiden. Vi har plass til 100 personer på hver av dagene, og du kan søke ved å bruke skjemaet nederst på siden. Alle som søker vil få en tilbakemelding på e-post før 15. desember.

KuToppen i Dyreparken er pyntet til jul

Dagen i Dyreparken bruker du og familien din som dere selv ønsker. Billettene får dere av oss og det vil også bli servert risgrøt og saft i Vertshuset til lunsj. Åpningstiden i Dyreparken er fra 10.00 til 16.00 disse dagene, og dere bestemmer selv hva dere vil se og hva dere vil gjøre denne dagen. Vertshuset er åpent for lunsj i fra klokken 13.00 til 15.00.

Jente koser på geit i Dyreparken

Det er flere aktiviteter som gir julestemning i Dyreparken i romjulen. KuToppen er pyntet og der finner man flere aktiviteter i romjulen. Klara har julemagisk konsert på låven, du kan skrive ditt eget julekort, gå en koselig julesti og man kan også vinne premier hvis man tar gårdsrebusen. Ellers er dyrepresentasjonene fine å få med seg, og hver dag er det ulike dyr som blir presentert.

Tiger koser seg i snøen i Dyreparken

Disse romjulsdagene i Dyreparken er en selvstendig aktivitet som Blå Kors ferier legger til rette for. Vi møter dere ved inngangen til Dyreparken når dere kommer, men ellers disponerer dere dagen som dere selv vil.

Julius ser på juletreet i Dyreparken

Søknadsfrist utgått: (3.12.2023)

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert:

  • Inngangsbillett til Dyreparken
  • Parkering
  • Risgrøt og saft på Vertshuset
Løve spiser i Dyreaparken

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Romjulsdagen er gratis. Transport til og fra Dyreparken må hver enkelt familie ordne selv.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.