Sommerferie i Abra Havn

Like ved Kristiansand Dyrepark ligger det unike sjørøverhotellet, Abra Havn. Blå Kors ferier inviterer denne sommeren barnefamilier i vår målgruppe til å søke om ferie i Sjørøverlandsbyen. Vi vil overnatte blant Kaptein Sabeltanns menn, besøke Dyreparken og nyte varme sommerdager i Kristiansand.

Gjestene innkvarteres i sjarmerende «sjørøverkåker» (leiligheter i ulike størrelser tilpasset familiene). Alle boenheter har eget bad med dusj og WC. Sengetøy og håndklær til alle i familien er i leiligheten. Alle måltider er inkludert i denne ferien. Mat til frokost, lunsj og kveldsmat er på forhånd lagt klart på kjøkkenet i leiligheten. Middagene spises som felles måltid dersom restriksjonene tillater det. Det er en liten kiosk i resepsjonen.

Den ene dagen på denne ferien bruker vi i Dyreparken med alt det den har å by på, men den andre dagen reiser vi til en badestrand i Kristiansand og nyter en deilig sørlandsdag.

Organisert ferie

Ferien i Abra Havn er en organisert ferie, hvor familier kommer fra ulike steder for å være på ferie sammen. En organisert ferie med Blå Kors er en mulighet til å reise på en trygg og spennende ferie, planlagt av dyktige ferieledere som ordner praktiske gjøremål og er tilgjengelige for gjestene våre.

Til sammen er vi ca. 40 personer som reiser på denne ferien. I tillegg til ferieledere har vi med oss Tidgivere (frivillige) som er med å bidrar til at alle skal ha det fint på denne ferien. Det er noen felles måltider og aktiviteter, men også mye tid for familiene til å gjøre ting på egen hånd. På den måten kan dere få flotte opplevelser sammen, og barna har i tillegg alltid noen og være sammen med.

Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader. Vi legger opp til flere spennende aktiviteter disse dagene.

Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og spennende overnatting i sjørøverlandsbyen Abra Havn. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Kanoner sikter mot Grashavet i Abra Havn


Velkommen!

Søknadsfrist: 1. mai 2021 (søknadsfristen har nå gått ut)

Inkludert:

  • Utflukter og aktiviteter
  • Alle måltider
  • Inngang i Dyreparken

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Mystisk stemning i Abra Havn

Pris

Ferien er gratis. Men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. For gjester som kommer med buss/tog til Kristiansand sentrum, ordner vi transport til Abra Havn.

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Smittevern 

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.