Sommerferie på Hovden

Hovden er kjent for sine vinteraktiviteter, men har også mye å tilby på sommeren. I naturskjønne omgivelser organiserer vi aktiviteter som fisketurer, gåturer i nærområdet, kulphopping og lek i badeland.

Hver familie får en hyggelig leilighet med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Det er også tilknyttet balkong. Leilighetene har puter og dyner, men gjestene må ta med sengetøy og håndklær til hvert familiemedlem.

Muligheter for avslapning og gøyale aktiviteter

Ferien på Hovden er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 30 personer. Vi legger opp til felles aktiviteter måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn, og ved ulike vannaktiviteter må det være foreldre til stede når barna bader.

Ellers koser vi oss på Hovden med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

  • Fra 22. juni – 25. juni og 29. juni – 2. juli.

Dette er inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter
  • Buss tur / retur Kristiansand Rutebilstasjon – Hovden

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Feriene er gratis, men transport til og fra Kristiansand Feriesenter dekkes selv. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Feriesenteret via disse.

Personvern

Jeg forstår at det er en fullstendig personvernerklæring tilgjengelig nederst på nettsiden, og at jeg kan lese den hvis jeg ønsker.

Ved å sende inn en søknad, samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger.
Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge/ helsebringende måltider, og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.