Sommerferie på Kristiansand Feriesenter

Ytterst i Kristiansands vakre skjærgård ligger Kristiansand Feriesenter. Stedet ligger nydelig til midt i sjøgapet. Her er det vakre svaberg og strender – det beste Sørlandet har å by på. Ferien tilbyr aktiviteter som bading, krabbefisking, lekepark og besøk i Dyreparken.

Gjestene overnatter på motellrom og hytter. Alle boenheter har eget bad med dusj og WC. Gjestene må ha med seg sengetøy og håndklær til alle familiemedlemmene. Alle måltider er felles, og serveres i kantinen på Feriesenteret i henhold til gjeldende smittevern regler. Det er kiosk og kafè på stedet.

  • Overnatting fra mandag 6. juli – torsdag 9. juli.

Inkludert:

  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat.

Sommerferie på Kristiansand Feriesenter er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca 30 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader.

Ellers koser vi oss på Kristiansand Feriesenter med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Søknadsfristen er nå gått ut.

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Feriene er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand sentrum til Kristiansand Feriesenter.  Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personvern

Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler mine opplysninger. Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier.

Ved å oppgi mine allergier, bidrar jeg til at Blå Kors Ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider. Og jeg samtykker i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.