Sommerferie på Rondeheim

Rondeheim ligger vakkert til på Høvringen

Blå Kors ferier inviterer til sommerferie på fjellbygda Høvringen i Gudbrandsdalen. Vi bor på Rondeheim som ligger vakkert til på 950 m.o.h., og her blir det en tradisjonsrik sommerferie med mange flotte aktiviteter for hele familien. Du søker ved å fylle ut søknadsskjemaet nederst på siden. Søknadsfristen har nå gått ut.

Aktiviteter

Rondeheim har mange spennende aktiviteter og vi skal ikke kjede oss disse dagene på fjellet. I tillegg til å gå på tur i flotte omgivelser kan vi prøve fjellklatring og rappellering, en liten ridetur på Rondeheim sine hester, bade i elven om været tillater det, kjøre taubane over elva, delta i dyrestellet, være med på en sykkeltur, eller padle i kano på fjellvannet. Alt av utstyr dekker vi, så her er alt klart for en aktiv og hyggelig vinterferie i nydelige omgivelser.

Oppholdet

Rondeheim – Den Norske Fjellskolen er Norges eldste leirskole og har hatt drift i over 60 år.

Et barn skal ut i kano på et fjellvann

Hver familie får egne, romslige rom på internat med køyesenger. I de tilfellene hvor det er små barn i familien, kan vi ordne reiseseng. Bad og toalett ligger i gangen og deles med andre. Vi lager gode rutiner på dette, slik at alle skal føle det trygt, både med tanke på hygiene, smittevern og eget privatliv. Sengene på rommene har puter og dyner.

Et soverom på Rondeheim med køyeseng

Måltidene er felles og serveres i henhold til gjeldene smittevernregler i eget felleslokale.

Det er lagt opp til at vi skal være mye ute, så det er viktig at dere pakker med varmt og godt tøy til både store og små.

Organisert ferie

I full fart i taubanen over fossen

Ferien på Rondeheim er en organisert ferie, hvor familier kommer fra ulike steder for å være på ferie sammen. En organisert ferie med Blå Kors er en mulighet til å reise på en trygg og spennende ferie, planlagt av dyktige ferieledere som ordner praktiske gjøremål og er tilgjengelige for gjestene våre.

Til sammen er vi ca. 50 personer som reiser på denne ferien. I tillegg til ferieledere har vi med oss Tidgivere (frivillige) som er med å bidrar til at alle skal ha det fint på denne ferien. Vi har også med oss erfarne instruktører, slik at alle aktiviteter blir utført på en sikker måte. Det er felles måltider og aktiviteter, men også mye tid for familiene til å gjøre ting på egen hånd. På den måten kan dere få flotte opplevelser sammen, og barna har i tillegg alltid noen og være sammen med.

Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, det være foreldre tilstede når barna bader. Vi legger opp til flere spennende aktiviteter disse dagene.

Hesteridning på fjellet

Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker.

Ellers koser vi oss på Rondeheim med alt som finnes der. Ferien gir mulighet for ro og avslapping, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Dere velger selv om dere vil kjøre egen bil, eller om dere vil bli hentet på Otta Stasjon. Dette velger du i søknadsskjemaet.

Velkommen!

Søknadsfrist: 1. mai 2021 (søknadsfristen har nå gått ut)

Geit i sola

Inkludert

  • Alle aktiviteter
  • Leie av utstyr
  • Måltider (Frokost, nistelunsj, middag og kveldskos)
  • Overnatting på Rondeheim i fire netter

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring. 

Pris

Terrengsykling i fjellet

Ferien er gratis, men transport til og fra Rondeheim på Høvringen dekkes selv. For gjester som kommer med buss/tog, ordnes og dekkes det med felles transport fra Otta stasjon.   

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Rondeheim via disse. 

Smittevern

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.