Sommerferie på Scandic Bystranda og Aquarama

Inngangen til Scandic bystranda
Foto: Scandic Bystranda

Blå Kors ferier inviterer til en herlig sommerferie på Scandic Kristiansand Bystranda, midt i Kristiansand sentrum. Her skal vi kose oss med bading i Aquarama, kinobesøk og kos på hotellet og mye mer. Ferien er fra søndag 26. juni til onsdag 29. juni.

Søknadsfristen for denne ferien har nå gått ut.

Scandic Kristiansand Bystranda er et flott familiehotell som ligger midt i Kristiansand sentrum. Her er det kort vei til togstasjon, butikker, natur og kulturopplevelser. I sentrum er det også flere store lekeplasser hvor barna kan boltre seg, og det er fine turområder med bademuligheter i nærheten.

Scandic Kristiansand Bystranda tilbyr familierom med plass til 4 personer. Vi tilpasser hotellrommene noe i forhold til størrelsen på familien, og familier på fler enn fire personer, må benytte to rom.

Organisert ferie

Et hotellrom på Scandic med pult og dobbelseng
Foto: Scandic Bystranda

Denne familieferien i Kristiansand er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca. 50 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en familiehelg for dere som ønsker sosialt samvær og moro med andre. Men helgen gir også mulighet for å gjøre ting sammen som familie.

Helgen inkluderer opphold på hotellet, alle måltider og alle aktiviteter som vi setter opp, som blant annet inngang på Aquarama og kinobesøk. I tillegg vil vi legge opp til kveldssamlinger på hotellet.

Med på ferien vil det være ferieledere og Tidgivere (frivillige) som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Foreldre har under hele oppholdet ansvar for sine egne barn. Ved besøk til Aquarama må det alltid være en forelder til stede når barna bader.

Restauranten i Scandic Bystranda
Foto: Scandic Bystranda

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og gjerne hyggelig sosialt samvær på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen. 

Velkommen!

Søknadsfristen var 24. april 2022
(Foto i banner: Aquarama)

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

Inkludert: 

  • Overnattingen på hotellet
  • Måltider
  • Inngang til Aquarama og andre aktiviteter

Forsikring: 

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris: 

Ferien er gratis. Men reiseutgifter til og fra Kristiansand må hver familie dekke selv. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse. For gjester som kommer med buss/tog, kan man enkelt gå fra rutebilstasjonen/togstasjonen og til Scandic Bystranda.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.