Familiehelg på Quality Hotel Skjærgården

Familiehelg med bading og kos på flotte Quality Hotel Skjærgården i Langesund

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst i Langesunds vakre skjærgård. I tilknytning til hotellet ligger Badeparken.

Badeparken er hele 4000 kvadratmeter stor, og med 31 grader i vannet hele året. Og når sommeren smiler, har vi naturligvis et basseng utendørs også. Det kan selvsagt brukes om vinteren også – for i vannet er det alltid 31 grader – inne som ute! 

Dere vil overnatte på familierom med plass til opptil 4 personer. Vi tilpasser hotellrommene noe i forhold til størrelsen på familien. Familier med flere enn 4 personer, må benytte to rom.

Badelandet på Quality Hotel Skjærgården

Organisert ferie

Denne familiehelgen er en organisert helg, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca. 50 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en familietur for dere som ønsker sosialt samvær og moro sammen med andre barn og voksne. Men det er også mulighet for å gjøre ting sammen som en familie.

Det er inkludert overnatting på hotellet, alle måltider og inngang til Badelandet. I tillegg vil vi legge opp til bingo kveld og sosialt samvær på kveldene for de som ønsker å være med på det.

Med på familiehelgen vil det være ferieledere og Tidgivere (frivillige) som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelig for alle gjestene. Foreldre har under hele oppholdet ansvar for sine egne barn. Ved besøk i Badeparken må det alltid være en foreldre til stede når barna bader.

Ferien gir muligheter for ro og avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og gjerne hyggelig sosialt samvær på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Velkommen!

Søknadsfristen var 5. januar 2022

Hvem får være med Blå Kors ferier

Alle som fyller ut søknadsskjemaet og som er i målgruppen for tiltaket (dvs. har utfordringer relatert til psykisk helse, rus eller økonomi) er kvalifiserte til å være med på ferie med Blå Kors ferier. Det er ikke behov for anbefaling fra Nav, barnevernstjeneste, eller lignende. Det er heller ikke krav til at barna må være i barneskolealder. Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr på organiserte ferier med Blå Kors ferier.

Blå Kors ferier opplever enorm pågang og har ikke mulighet til å gi et ferietilbud til alle som søker. Vi venter til etter søknadsfrist med å tildele feriene og ønsker at de som ikke tidligere har fått et tilbud, enten med oss, eller andre aktører skal få en mulighet først. Derfor spør vi alltid om familien har vært med på en annen ferie, før vi gir mulighet til å være med på ferie med Blå Kors ferier.

Det er mange som opplever å få gjentatte avslag på søknadene sine. Dette er dessverre helt normalt, og betyr ikke at søknaden ikke er godkjent. Det betyr kun at det ikke var plass til din familien på denne ferien, og vi kan ikke annet enn beklage. Vi anbefaler å fortsette med å søke, så vil det forhåpentligvis bli deres tur også til slutt.

I henhold til Personvernregelverket oppbevarer vi ikke opplysninger om søkere lenger enn nødvendig.

Inkludert

  • Overnatting
  • Frokost lørdag og søndag
  • Lunsj på lørdag
  • Middag fredag og lørdag kveld
  • Inngang Badelandet

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring. 

Pris

Ferien er gratis. Men reiseutgifter til og fra Langesund må hver familie dekke selv. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Langesund via disse. Det er opp til søkeren selv og sjekke dette. Blå Kors ferier har dessverre ikke mulighet til å støtte med reiseutgifter.

Det er gratis parkering utenfor hotellet for dere som kjører bil. Kommer dere med buss fra sør eller fra Oslo området heter busstoppet dere skal av på Skjelsvik. Derfra går det rute M1 lokalbuss til hotellet relativt ofte.  Bare spør sjåføren om dere er usikre.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.