Blå Kors barnevern, Malvik

Vi disponerer fritidshus som er egnet til forskjellige opphold og aktiviteter. Fritidshusene er utstyrt som familieboliger, og har et stort spekter av fritidsutstyr og utfartsmuligheter. Dette gir et godt utgangspunkt for varierte aktiviteter til alle årstider.

Om vinteren benytter vi oss ofte av skianleggene på Vassfjellet, Storlien og Oppdal. Vi drar også på:

  • snøscootertur til Sverige med leirliv
  • lek og isfisking
  • kano og kajakkpadling
  • sti/downhillsykling
  • fisketurer med overnatting i telt/lavvo
  • klatring/buldring
  • grottevandring
  • ..og andre ulike aktiviteter innenfor friluftsliv, lek og fysisk fostring

For øvrig kan vi også nevne aktuelle tilbud som treningsrom, snekkerverksted, hjemmekino, ulike gapahuker, turer til svømmehall, klatrepark og tilgang til kulturelle aktiviteter.

Innendørs legger vi også til rette for gode opplevelser sammen med den voksne. Forming, musikk, legobygging, brettspill og annet som måtte være ønskelig for den enkelte.

​Målet er at det skal finnes noe for alle, som møter hvert enkelt mestringsnivå, samtidig som det oppleves som overkommelig.

Troen på personen

Trygge og gode voksenrelasjoner, og følelsen av mestring, er byggesteiner i virksomheten vår. Alle barn har behov for mestringsfølelse, og relasjoner som er bygd på tillit. Dette gir vi gjennom kompetente, aktive og trygge mennesker som er motivert til å hjelpe.

Vi tror at alle barn har sine styrker. For oss er det viktig å finne fram styrkene, og la barna prøve seg fram i et tempo og miljø som er tilpasset dem.

Individuell tilpasning

Mye av vår styrke ligger i individuelt tilpassede opplegg med utgangspunkt i hver enkelt behov. Vi tilbyr og legger til rette for varierte aktiviteter hvor barnet kan nå sine egne målsetninger, enten sammen med andre barn eller sammen med sin miljøterapeut. I trygt samspill med en voksne er det mange grenser som kan flyttes.

Kontaktskjema

Kontakt oss for din henvendelse, og vi kontakter deg.