En uforglemmelig sommerfest

Sommeren viste seg fra sin beste side da hele Blå Korsfamilien i Kristiansand og omegn var samlet til sommerfest på Kristiansand Feriesenter på Dvergsnestangen. Underholdningsinnslagene var mange og gode, og spesielt så imponerte Sveinung Hølmebakk fra Nordic Tenors med flott sang.

Av Ivar Eidsaa
– Dette er en fin anledning til å si tusen takk til alle dem i Blå Kors-familien som gjør en stor innsats for sine medmennesker hver eneste dag, sier daglig leder ved Blå Kors Kristiansand,
Arvid Solheim.
Blå Kors-familien teller mange, svært mange. Godt over hundre var møtt frem til sommerfesten. På menyen stod koteletter, kylling, salat og en utrolig god potetsalat pluss jordbær og Hennig Olsen Is til dessert.
Som på alle sammenkomster i Blå Kors-regi, stod også sang og musikk sentralt under sommerfesten.
Sveinung Hølmebakk, en av tre i Nordic Tenors, hadde takket ja til å opptre, og det ble en minneverdig opplevelse. Han sjarmerte samtlige med sang på svært høyt nivå og mange muntre historier innimellom. Som da han fikk i oppdrag å skulle opptre på et arrangement i regi av NAV, og fikk spørsmål om hva han skulle ha for å opptre. Sveinung hadde da svart ”det dere føler jeg bør ha”. Svaret tilbake var at ”noe må du jo ha for jobben”!
Mjåvann Arbeidstreningssenter som også er et sentralt medlem av Blå Kors-familien, benyttet  anledningen til å vise frem litt av sortimentet som tilbys, blant annet benker, utebord og sittegrupper.
– Det gikk ikke lang tid innen vi hadde solgt den første sittegruppen, og det ble flere etter hvert, forteller daglig leder Jan Nordstokkå.
Sommerfesten er kommet for å bli og vi sees neste år uttalte Trond Gundersen fra scenen.