Blå Kors chat-senter

Chat 100% anonymt med en trygg voksen. SnakkOmMobbing.no og SnakkOmPsyken.no er nasjonale chat-tjenester for barn og unge mellom 9-19 år. Her kommer du i direkte kontakt med en fagperson, helt gratis og helt anonymt.

SnakkOmMobbing.no er for alle som er berørt av mobbing uansett om du mobber andre, er tilskuer eller utsettes for mobbing selv.
Halvparten av dem som tar kontakt med oss på chatten deler noe de aldri har snakket med voksne om. Vi vet det er vanskelig å snakke om mobbing, derfor vil vi gjøre det så enkelt som mulig.

SnakkOmPsyken.no er for alle som opplever vanskelige tanker og følelser, og ikke har andre å snakke med om dette. Alle har en psykisk helse og her kan chatte anonymt om din situasjon.

Ungprat.no tilbyr gratis, lokal anonym samtalehjelp til barn og unge mellom 13-24 år i Kristiansand, som trenger noen å prate med. Send PRAT til 2474 og vi kobler deg med en samtalepartner innen 24 timer, eller book time med en av våre samtalepartnere på nettsiden vår. Vi  ønsker å gjøre byen vi bor i til det beste stedet å vokse opp for barn og unge. Vi har derfor mange trygge voksne som kan møtes til samtale på kafeer, ungdomsklubber, idrettsarenaer og konserter. Vi er også tilstede på noen av de åpne samlingene til Blå Kors Ung, som et «drop-inn»-tilbud.

Vår besøksadresse: Elvegata 10, 4614 Kristiansand, Norge