Blå Kors Foreningen

Blå Kors Foreningen har lange tradisjoner i byen og driver omsorgsarbeid over et stort spekter. 

Tradisjonelle, evangeliske møter og sangmøter har vært et fundement helt siden etableringen i 1909 og det arrangeres fremdeles møter hver uke. Foreningen står også bak ettervernsgruppa som i 2016 markerte sitt 25 års jubileum. Samlingene er et viktig treffpunkt hvor forutsigbarheten og de trygge sosiale rammene er avgjørende.

Foreningen har flere kor for folk i forskjellige aldre.
Speidergruppa feiret sitt 70-års jubileum i 2017 og er fremdeles veldig aktiv.
Blå Kors samarbeider også med andre aktører i byen i forbindelse med fengselsbesøk.

Turer med Blå Kors Kristiansand

Vi arrangerer hvert år turer innenlands og utenlands som en del av det sosiale oppfølgings- og ettervernsarbeidet. For mange blir dette gode opplevelser som huskes livet ut og her knyttes sterke relasjoner. Vi arrangerer også åpne turer, der hvem som helst kan bli med.

2023

 • 11. mai 2023: Dagstur til Danmark

  Høydepunkter: Vi skal besøke Blå Kors Genbrug som er Nord Jyllands største gjenbrukssenter. Det blir anledning til å handle i de andre butikkene i Aalborg Storsenter, og vi skal spise middag, dessert og kaffe på Bilka. Se mer info i brosjyren.

  Turpris: kr 900,-

 • 11. – 12. oktober 2023: Svipptur til Sverige

  Høydepunkter: Busstur til Nordby-senteret, via Horten-Moss og samling på Østerbo Evangeliesenter. God tid til shopping, samt mye god mat, kaffe og kaker på veien. Se mer info i brosjyren.

  Turpris: kr 1.900,-

 • 14. – 18. desember 2023: Håndball-VM for kvinner i Herning, Danmark

  Høydepunkter: Vi inviterer til tidenes håndballtur til Herning i Danmark. Inkludert billetter til alle finalene. På turen vil det selvfølgelig bli mye håndball, men det er også mye å oppleve i julepyntede Viborg og Århus. Se mer info i brosjyren.

  Turpris: kr 7.990,-