Storkonsert i Kilden – overskuddet til Blå Kors

– Jo flere som kommer på konserten, jo større kan overskuddet bli. Det sier Arvid Solheim, daglig leder ved Blå Kors Kristiansand om storkonserten som finner sted i Kilden fredag 5. september.

Av Ivar Eidsaa

– Vi er dypt takknemlige for at vi er blitt valgt ut til å motta overskuddet fra denne konserten. Man skal vite at pengene kommer godt med og vil bli brukt i det viktige arbeidet med å hjelpe de som sliter, sier Solheim.

Det er blitt tradisjon at Jan Johansen Big Band hver eneste høst inviterer til konsert i Kilden. Allerede fra den første konserten for noen år siden ble det bestemt at overskuddet fra konserten skulle gå til et veldedig formål. Det er mulig å søke om å komme i betraktning, og i år ble Blå Kors valgt.

Jens Olai Justvik

Dette er en veldedighetskonsert med Big Band. Bandet ledes med dyktig hånd av byens egen trompetist i Divisjonsmusikken gjennom 40 år, Jan Johansen. Bandet har denne gangen med seg Elaine Lesley, som med sitt talent og fantastiske stemme har begeistret publikum world wide. Hun er fra England, gift med en nordmann og bor i Lillesand. Jens Olai Justvik har langt fartstid fra Den Norske Opera med utallige soloopptredener, lokalt så vel som nasjonalt, og har gledet mange med sin sang, gode humør og tilstedeværelse.

SensommerSwing

Senest oppdatert: 11. august 2014

Var dette nyttig?