Årets tekst – en døråpner

Etter at Arvid Solheims tekst «En mamma som drikker og en pappa som slår» gikk til topps som årets tekst, er det mange som har fått øynene opp for mer av det arbeidet som Blå Kors driver.

Av Ivar Eidsaa

Cindy Becker med det synlige beviset på at teksten «En mamma som drikker og en far som slår» gikk  til topps. Prisen har fått som konsekvens at en god del både private og bedrifter har tatt kontakt med  Blå Kors hvor de ønsker å støtte arbeidet.
Cindy Becker med det synlige beviset på at teksten «En mamma som drikker og en far som slår» gikk
til topps. Prisen har fått som konsekvens at en god del både private og bedrifter har tatt kontakt med
Blå Kors hvor de ønsker å støtte arbeidet.

Teksten har fungert som en viktig døråpner. Staben ved Blå Kors i Kristiansand har fått mange henvendelser i etterkant av at teksten ble kåret til årets beste innsamlingstekst. De samme erfaringene har Blå Kors Norge gjort.

– Flere har tatt kontakt med enten Blå Kors i Kristiansand eller Oslo og sagt de ønsker å være med og gi et bidrag til arbeidet som Blå Kors driver. Det tar hele Blå Kors-familien som en solid oppmuntring, sier Trond Gundersen, mangeårig medarbeider i Blå Kors Kristiansand.

– Det gjør oss rimelig ydmyke å oppleve noe slikt. Vi brenner jo selvsagt for saken vår, hvor vi ønsker å gi hjelp til dem som trenger det, og vi er dypt takknemlige for de mange som har tatt kontakt, legger han til.

Norges Innsamlingsråd delte for noen få uker siden for første gang ut «Fundraisingprisen». Hvert år søker Norsk Innsamlingsråd å lete opp og hedre Norges beste organisasjon på innsamling. I år var Blå Kors så heldig å være blant de tre finalekandidatene, og teksten som Arvid Solheim, daglig leder ved Blå Kors Kristiansand utarbeidet, gikk likegodt bort og vant hele konkurransen.

Norges Innsamlingsråd er en interessepolitisk og faglig aktør som representerer hovedtyngden av ideelle, humanitære og kulturelle organisasjoner på innsamlingsmarkedet i Norge.

 

Følg denne linken for å komme inn på Facebooksiden til Norges Innsamlingsråd.

Følg denne linken for å se vinnerteksten som Arvid Solheim har forfattet.