Jørn Hoel kommer 2. oktober!

Sett av torsdag 2. oktober. Da inviterer Jørn Hoel til gratiskonsert i Storsalen til Blå Kors i Gyldenløvesgate 60!

Av Ivar Eidsaa

Den ene toppartistene i Norge etter den andre har takket ja til å delta på Blå Torsdagskonsertene som vi i Blå Kors startet opp med i fjor. Knut Reiersrud, Ole Paus, Ronnie Jakobsen, Erik Faber, Øyvind «Elg» Elgenes og Vidar Busk, er bare noen av artistene som har stått på scenen og gitt oss uforglemmelige musikalske opplevelser.

Jørn Hoel sang seg inn i musikkhistorien og norske hjerter med låtene «Har en drøm» og «Ei hand å holde i» på 80-tallet. Med «Lost in the Tango» viste han oss at også nordmenn har sjel for amerikansk soul, blues og fengende latinomusikk.

Stemningsfull musikk

Ferden har gått fra het elskov under kald norsk nattehimmel, via rå blues og «Soulsville», til «En Blå Løk» med Cumbia og Mambo. Med over 25 års erfaring som plate- og konsertartist trollbinder Jørn sitt publikum med stemningsfull musikk og med sin formidling av blå toner med stødig harmonisang i fri og leken dressur.

– Vi er utrolig stolte over å kunne presentere Jørn Hoel på Blå Torsdag. Dette vil bli en helt spesiell konsertkveld, og det vil lønne seg å møte tidlig for å sikre seg sitteplass. Maks kapasitet i Storsalen er 250 mennesker, så har vil førstemann til møllaprinsippet være gjeldende, sier Ronnie Jakobsen, som er drivkraften bak Blå Torsdag og som har klart å få toppartistene til å gjeste Blå Kors og Kristiansand.

Jørn til Arvid