Gi en plass-aksjonen slår an

Mange har valgt å støtte Gi en plass-aksjonen, sier Torstein Elefsen, som den siste tiden har brukt mye tid på å promotere arrangementet.

Av Ivar Eidsaa

Under arrangementet inviterer Torstein Sødal og Maria Arredondo til konsert  - Vi har nå passer over hundre solgte plasser, sier Torstein Elefsen.
Under arrangementet inviterer Torstein Sødal og Maria Arredondo til konsert
– Vi har nå passer over hundre solgte plasser, sier Torstein Elefsen.

Torstein sier det er inspirerende å se at så mange vil være med å gi en fantastisk opplevelse til mennesker som opplever julen som en vanskelig tid.

Bakgrunnen er at Blå Kors Kristiansand for tredje gang ønsker å tenne lys og håp hos dem som sliter. Festkvelden det legges opp til starter med at gjestene får en treretters middag.

Deretter har Torstein Sødal og Maria Arredondo invitert til en fantastisk konsert i Storsalen. Etter konserten blir det delt ut gaver til gjestene.

Hele 30-40 frivillige stiller opp som servitører, alt for å sikre at dette blir en minnerik kveld. Ettersom det koster litt å gjennomføre et slikt arrangement, har Torstein Elefsen vært rundt for å promotere arrangementet.

– Det har vært moro, smiler han.

Da han var på det store mannsmøtet som nylig ble arrangert på Flekkerøy, var det flere som gav uttrykk for at dette var noe man ønsket å støtte.

Det var også flere som personlig kom og takket Elefsen for jobben, da han gjestet Frikirken og informerte om arrangementet under en gudstjeneste.

– Vi har nå passert over hundre solgte plasser. Og vi tar gjerne imot flere donasjoner. Det handler jo om å kunne gi dem som trenger det en god opplevelse, sier Torstein Elefsen.