Nytt moderne lydanlegg

Forrige uke ble det nye lydanlegget i Storsalen i Gyldenløvesgate tatt i bruk for første gang. Anlegget bidrar til førsteklasses lyd under de arrangementene som legges til salen.

Av Ivar Eidsaa

Det nye lydanlegget fungerte svært godt. Henning Reme som var kveldens konferansier slapp  å bruke mikrofon med ledning, og kunne i stedet benytte trådløs mikrofon.
Det nye lydanlegget fungerte svært godt. Henning Reme som var kveldens konferansier slapp
å bruke mikrofon med ledning, og kunne i stedet benytte trådløs mikrofon.

I slutten av juni i år ble det klart at Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør tildelte 200 000 kroner til det arbeidet som Blå Kors Kristiansand driver.

– Deler av pengene har vi brukt på et nytt lydanlegg i Storsalen, i tillegg til storskjerm som kan heves og senkes ved behov, forteller daglig leder Arvid Solheim.

– Gaven ble gitt til Blå Kors fordi organisasjonen over tid har vist seg i stand til å forvalte sin visjon og sine ressurser godt, og ikke minst oppnå synlige resultater, sa Rune Røiseland ved tildelingen.

Da tildelingen kom i juni, uttrykte Solheim stor glede og stolthet over å ha fått en så stor pengegave. Blå Kors Kristiansand takket varmt for den tildelte gaven på 200 000 kroner.

– Til glede for alle brukerne

Tre store høyttalere på hver side av salen gjør at lyden blir av førsteklasses kvaliet.
Tre store høyttalere på hver side av salen gjør at lyden blir av førsteklasses kvaliet.

– Ønsket vårt den gang var at gaven kunne bli til nytte over flere år, og til glede for alle aldersgrupper og aktiviteter som finner i Blå Kors sine lokaler, sa Arvid Solheim.

En tett og god dialog med Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør om hvordan pengene skal brukes, sier Solheim.

Den første anledningen til å se om alt har fungert godt, kom forrige uke da Blå Kors Kristiansand i samarbeid med Næringsforeningen Kristiansandsregionen inviterte til foredrag med både Gunnar Pettersen og Kjetil Kristoffersen, med påfølgende konsert med Knut Reiersrud.

Erfaringen ble at anlegget fungerte aldeles strålende.