Per Ove Sødal

Gavmilde gjester på besøk

Den ene gjengen arrangerte julemarked til inntekt for Barnas stasjon, den andre valgte å la julegaven til de ansatte gå til det samme formålet. Tirsdag formiddag inviterte de dyktige jentene ved Barnas stasjon på lunch for å takke for gaven og informere mer om arbeidet.

Av Ivar Eidsaa

DSC_0004Det er mange som har øye for det verdifulle arbeidet som Barnas stasjon driver. Da On & Offshore Services på Støodden valgte heller å gi årets julegratiale til et godt formål, var staben ikke i tvil. Det måtte bli Barnas stasjon.

Da Odd Fellow Ordenen i Kristiansand arrangerte et felles julemarked i slutten av november, var heller ikke valget vanskelig der i gården da man diskuterte hva overskuddet fra julemarkedet skulle gå til.

– Det måtte bare bli Barnas stasjon. Vi ble kraftig imponert over arbeidet som drives da vi fikk vite mer om hva tilbudet går ut på, sier Rita Landsverk i Rebekkaloge nr. 7 De Hvite Liljer.

Tirsdag formiddag var samtlige invitert til lunch i lokalene til Barnas stasjon i Gyldenløvesgate hvor Anne-Randi Hanssen, Marit Røstad, Nina Moy og Thea Kleiven hadde disket opp med et flott lunchbord. Praten gikk livlig rundt bordet, og det ble informert godt om arbeidet som drives.

DSC_0011 DSC_0012