Anita Skorgan

[su_slider source=»media: 2039,2038,2037,2036,2035,2034″ title=»no»]

Det ble en uforglemmelig konsert med Anita Skorgan hos Blå Kors torsdag kveld. Få norske artister har skrevet så mange låter med kvalitet, melodiene er fengende og tekstene til ettertanke. Når man da kombinerer dette med hennes fantastiske stemme så finner sangene lett veien til hjertet.

Her var en fin blanding av nye og litt eldre låter og særlig låtene fra hennes siste album « La høsten være som den er « begeistret publikum. Og når Anita tok oss med til Melodi Grand prix med Adieu og Oliver, ja da sang publikum med og stemningen steg enda noen hakk. En egen evne til å kommunisere med publikum hadde hun også og latteren satt løst og særlig når Anita fremførte andres og sine egne Haiku dikt.

Hun avsluttet med en av de vakreste sangene hun har skrevet, « For vår Jord « og da var det mange til og med blant mennene som hadde klump i halsen.

Vi takker publikum som kommer igjen og igjen og gjør disse konsertene til noe ekstra, dessverre måtte vi avvise noen denne gangen, men vi lover at neste gang skal alle få plass med storskjerm og ekstra servering i spisesalen vår.

Tusen takk til Anita, tusen takk til bandet hennes som var outstanding, vi gleder oss allerede til neste gang du komme hit. Og det blir ikke lenge til.