Klangfullt og vakkert

Du verden for en musiker Kjetil Grande har utviklet seg til å bli! Konserten som den dyktige gitaristen fra Kristiansand holdt på Blå Torsdag-scenen hos Blå Kors Kristiansand torsdag, viste hvilken musikalsk spennvidde som Grande representerer.

Av Ivar Eidsaa

Grande er snart klar med sitt nyeste album. I slutten av mail lanseres platen. Under konserten torsdag kveld fremførte han en rekke låter fra albumet.

[su_slider source=»media: 2313,2312,2311,2310,2308″ title=»no»]

Skjønt Grande kom med mange smakebiter, fra alle sine tidligere plater. I tillegg valgte han å ta med låter fra en rekke andre artister i tillegg. Ikke minst rykket det i godfoten da han drog en av Jimmy Hendrix` kjente låter – et nostalgisk øyeblikk.

Det er så klangfullt når Kjetil Grande spiller opp. Spennvidden er i så måte stor. Og det fine med bluespopen han stort sett la opp til, er at musikken treffer så til de grader inn i margen.

Publikum satt fjetret og var virkelig med.

Kvaliteten han legger opp til fortjener et STORT publikum. Bare så synd at Storsalen i Gyldenløvesgate bare var litt over halvfull torsdag. Grande hadde fortjent et betydelig større publikum.

Kjetil Grande har utviklet seg til å bli en svært dyktig gitarist. Han behersker mange stilarter og han fremfører låtene med en sjarmerende innlevelse. Med seg på scenen torsdag hadde han bassist Morten Maartens, og det ble en minneverdig konsert. Vi håper bare det ikke går så lenge før han er tilbake!