Håndballstjernene kommer til Kristiansand

Opplev håndballstjernene fra Larvik, Esbjerg og Vipers med bl.a. Nora Mørk, Amanda Kurtovic, Karoline Dyhre Breivang og resten av stjernegalleriet.
Opplev håndballstjernene fra Larvik, Esbjerg og Vipers med bl.a. Nora Mørk, Amanda Kurtovic, Karoline Dyhre Breivang og resten av stjernegalleriet.

Det er duket for håndballfest når noen av verdens beste, kvinnelige håndballspillere kommer til byen for å spille showkamp-turnering i Aquarama denne uken. Blå Kors er med som arrangør i forbindelse med Vipers’ håndballskole hvor Vipers, Larvik og Esbjerg (DK) måle krefter med hverandre.

Vi minner om at sist Larvik var på besøk hos Vipers endte det med et sensasjonelt tap for Norges suverene lag det siste tiåret. Både Vipers og Larvik vil møte solid motstand i de danske seriemesterne 2015, Team Esbjerg, som også har norske spillere i troppen. Danskenes keeper, Emily Stang Sando har tidligere spilt for Larvik.

Showkamp-turneringen er den del av Vipers’ håndballskole som arrangeres i disse dager. Omlag 100 barn i alderen 7-15 år er samlet for å lære, trene og knytte nye vennskap. Spillerprofiler fra Vipers er med som instruktører, med tidligere olympisk- og verdensmester Kristine Lunde-Borgersen i spissen.

Den nye nasjonale chat-tjenesten til Blå Kors «Snakk om mobbing» er med på arrangørsiden, noe som gir en ekstra positiv dimensjon i håndballskolen. En av aktivitetene som gruppene skal innom dreier seg om temaet «mobbing» og viktigheten av å se og ta vare på hverandre.

For å skape god stemning og fylle tribunene til kampene er billettprisene ekstra hyggelige slik at hele familien kan oppleve verdensstjernene på nært hold. Lagene stiller med sine beste spillere hvilket betyr at det er stor sjanse for at både Nora Mørk, Amanda Kurtovic, Karoline Dyhre Breivang og resten av stjernegalleriet vil vise seg frem.

Showkamper:

Torsdag kl 19:30: Vipers – Esbjerg

Fredag kl 19:30: Larvik – Vipers

Lørdag kl 19:30: Esbjerg – Larvik

Voksne: 100,-

Barn: 50,-

Billetter kan kjøpes på vipers.no eller ved kampstart i Aquarama.