Snakk om Mobbing med på storfesten

Profilfaktoren var høy da Snakk om Mobbing ble spesielt invitert til å være med på Pink Party, Sørlandssenteret store sommerfest med omlag 17.000 publikummere.

Av Ivar Eidsaa

[su_carousel source=”media: 3478,3477,3476,3475,3474,3473,3467,3468,3469,3470,3471,3472,3466,3465,3464,3463,3462,3461,3458,3459,3460″ limit=”21″ link=”lightbox” width=”400″ height=”300″ items=”1″ title=”no”]

Suite 16, The Main Level, Morgan Sulele, GinoBless, Ylva og Jesus Loves Electro, og ikke minst de store stjerneskuddene Marcus & Martinus var noen av artistene som entret scenen foran et meget forventningsfullt publikum. Og midt i det hele var altså Snakk om Mobbing representert med en egen stand.
– Snakk om Mobbing gjør en fantastisk flott jobb, og når mange av dem som mobbes. Det å invitere Snakk om Mobbing med på Pink Party er jo en fin anledning til å treffe målgruppen, sier Ruben Storevold, senterleder ved Sørlandssenteret.

Engasjert appell

Storevold entret scenen med en engasjert appell foran det store publikummet.
– Snakk om Mobbing er en chat-tjeneste for dem som mobbes og som tenger noen å snakke med. Dessverre er det så altfor mange som mobbes. Benytt Snakk om Mobbing dersom du trenger noen å snakke med. Da jeg var yngre, opplevde jeg selv å bli mobbet da jeg var sjeløyd på det ene øyet. Jeg vet hvor mye det smerter å bli mobbet. Min oppfordring til dere alle er å ta vare på hverandre, og være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg, sa Storevold.

Mange ville vite mer

Selv om artistene holdt det gående fra scenen i flere timer, var det mange som benyttet seg av det åpne publikumsområdet hvor det ble servert mat og drikke. Mange, svært mange faktisk, tok turen innom standen til Snakk om Mobbing. Mange ville vite mer om tilbudet og andre hadde også behov for å få råd og innspill i sin egen vanskelige situasjon.
– Vi har gjort Snakk om Mobbing enda mer kjent. Dette var så absolutt verd arbeidet, sier daglig leder for Snakk om Mobbing, Andreas Eidem, som retter en stor takk til Ruben Storevold som inviterte dem med.

Marcus & Martinus

For anledningen hadde Snakk om Mobbing satt opp en svær bildemontasje med mange av artistene, sportsprofilene og andre som har valgt å stille opp for å markedsføre tilbudet.
Kristoffer Ajer, Ørjan Nyland, Håkon Opdal, Martin Ødegaard, Espen Hoff, Thor Hushovd, Simone, Gummi Kristjansson, Espen Børufsen, Preben Vildalen, Ole Gunnar Solskjær, Fredrik Strømstad, Alex DeJohn, Kristina Andreassen, Sandra Lyng Haugen og Morgan Sulele, er bare noen eksempler.
Og ikke å forglemme Marcus & Martinus, brødreparet som har tatt norsk musikkverden, og mangt et ungpikeherte, med storm.

Flere ønsket å bli avbildet foran bildemontasjen, også Malin Strigen Thorland og Id Heldal Standnes.
De forteller at de synes Snakk om Mobbing gjør en viktig jobb, og viste bilder fra da de selv lagde sin egen plakat for å fremme chatten Snakk om Mobbing.
– Ingen må mobbe, vi må være snille med hverandre, fremholdt de to med styrke.

Spektakulært show i juli

Pink Party er ikke det eneste store sommershowet som Sørlandssenteret skal arrangere i løpet av sommeren. Den 16. juli kommer André Villa sammen med en rekke andres verdensstjerner til et forrykende FMX-show. Showet er et ledd i Villas Norgesturne, hvor han i tillegg til Kristiansand skal besøke Fredrikstad, Tønsberg og Lillehammer.
– Jeg kan love et spektakulært show hvor vi skal gjøre over 20 meter høye hopp, sier Villa som er blitt verdensberømt for sine akrobatikk på FMX.

Senest oppdatert: 25. juni 2016

Var dette nyttig?