Nye biler i byen

Barnas Stasjon gleder seg over å ha fått to nye biler til utflukter og aktiviteter, og unngår dermed å måtte bruke penger på taxi eller fri til ansatte om bruk av private kjøretøy. Hele staben i Blå Kors Kristiansand takker Hennig-Olsen Is og Gumpens Auto Vest for den fantastiske gaven, og mener de har gitt dem nøkkelen til transportutfordringene.

[su_slider source=»media: 3556,3557,3558,3559,3560″ limit=»30″ link=»lightbox» width=»500″ title=»no» autoplay=»4000″]

I februar mottok Barnas Stasjon og Blå Kors Kristiansand gladmeldingen fra Hennig-Olsen Is om støtte til kjøp av bil, og da Gumpens Auto Vest fikk nyss i dette var de ikke sene med å supplere med en ekstra bil. Nå har Blå Kors Kristiansand både en VW Caddy med 7 seter og en VW E-up Street Edition som kan brukes til arbeidet.

– Dette har stått høyt på ønskelisten og vi er utrolig takknemlige for disse generøse gavene, sier Arvid Solheim, daglig leder i Blå Kors Kristiansand.

– Barnas Stasjon, Blå Kors ferier, Blå Kors Ung, Posebyen Kulturskole og Snakk om mobbing er alle virksomheter som har behov for en slik bil, fortsetter han.

Gir glede

Hennig-Olsen Is ønsker med sin gave på 200.000,- til Barnas Stasjon og Blå Kors å støtte den fantastiske jobben som gjøres for vanskeligstilte grupper i samfunnet, og spesielt i forhold til barn og unge.

– Vi heier frem aktører som ønsker å gjøre noe positivt for samfunnet. Vi er opptatt av mangfold og det å skape samhold, og hvis vi kan bidra med øyeblikk av glede synes vi det er hyggelig, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Imponert over arbeidet

Gumpens Auto Vest bidrar gjerne med å kunne øke aktiviteten og det omfattende forebyggingsarbeidet som Blå Kors-virksomhetene gjør i byen.

– Vi beundrer måten Blå Kors Kristiansand klarer å få begrensede midler til å nå langt og utrette mye, og vi vet at gaven går direkte til dem som trenger det, sier Even Myhrstad, salgskonsulent i Gumpens Auto Vest.

Blå Kors har, med de nye bilene samt en tilhenger sponset av kommunen, løst transportbehovene i forhold til dagsbesøk, helgeturer og ferier.

Blå Kors Kristiansand retter også en stor takk til 07 Media som har sponset dekoreringen av bilene.

 

[su_note note_color=»#f2fdff»]Om Hennig-Olsen Is

Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd og er en av få familiebedrifter i næringsmiddelindustrien. I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i året. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling og har det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon. Hennig-Olsen Is har i dag ca. 250 årsverk, og har i tillegg til hovedkontoret i Kristiansand, regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.[/su_note]

[su_note note_color=»#f2fdff»]Om Gumpens Auto 

Gumpens Auto har noen av Norges flotteste og mest moderne bilanlegg. Her vil du til enhver tid kunne få oppleve et stort utvalg av modeller og varianter. Vi er nå etablert med forhandlere fra Skien i øst til Lyngdal i vest. Vår største forhandler er fortsatt Gumpens Auto Vest på Setesdalsveien i Kristiansand. Her ligger også vårt hovedkontor. Gumpen Gruppen ledes nå av Per Helge Gumpen. (3. generasjon). Pr. i dag er vi godt og vel 280 ansatte i Gumpen gruppen.[/su_note]