Da er Blå Kors Kristiansand glad for å kunne ønske velkommen til enda en sesong med BlåGospel og vi starter opp fredag 16 september kl 20. Denne høsten har vi fått med oss Norwegian Gospel Singers og Tom K som vertskap sammen med Posebyen Frivilligsentral. Her får du servert både moderne gospel, lovsang og tradisjonelle gospel låter i tillegg til allsang som vi alle kan delta på. Tom Jarle Istad Kristiansen er dirigent og vårt eminente husband er også klare til å ta oss med inn i gospelens fengende rytmer og gode budskap. Kom og hør, kom og bli glad, kom som du er og gå velsignet hjem igjen.

Ny sesong for Blå Gospel

Da er Blå Kors Kristiansand glad for å kunne ønske velkommen til enda en sesong med Blå Gospel og vi starter opp fredag 16 september kl 20.

Denne høsten har vi fått med oss Norwegian Gospel Singers og Tom K som vertskap, sammen med Posebyen Frivilligsentral. Her får du servert både moderne og tradisjonell gospel, lovsang og salmer låter i tillegg til allsang som vi alle kan delta på.

Tom Jarle Istad Kristiansen er dirigent og vårt eminente husband er også klare til å ta oss med inn i gospelens fengende rytmer og gode budskap. Kom og hør, kom og bli glad, kom som du er og gå velsignet hjem igjen.