Vårens beste party for ungdom

Blå Kors Ung Kristiansand
– Fredag kl. 19.00 inviterer vi til vårens beste party og åpen scene for ungdom, sier Maria Jacobsen i Blå Kors Ung Kristiansand.

Fredag 24. mars inviterer Blå Kors Ung Kristiansand til vårens beste party.

Av Ivar Eidsaa

– Dette blir fest på ungdommens premisser, lover Maria Jacobsen, virksomhetsleder for Blå Kors Ung.
– Vi begynner klokken 19 og vil holde på til kl. 22.00, sier hun.
– Denne kvelden er det åpen scene. De som ønsker det, kan fremføre sine kulturelle innslag, det være seg sang, band som vil opptre, diktlesing, dans og eller annet morsomt fra scenen, forklarer hun.

Åpent for alle

– Arrangementet er åpent for alle. De som ønsker det, kan opptre fra scenen. Er det noen som har lyst til å møte som publikummere, er de hjertelig velkommen. Det kan jo være at mor og far, søsken, besteforeldre, venner og andre ønsker å se sine håpefulle i aksjon, fortsetter hun.
– Vi har invitert ungdom fra hele byen til å komme, sier hun.
Invitasjon er gått ut til PRESS som er Redd Barnas ungdomssatsing, mental Helse, Re:ject i regi av Strømmestiftelsen og Røde Kors.
Det blir også bokskasting, ball i bøtte og en rekke andre aktiviteter.

Mange er invitert

– Har du vært med på en aktivitet, får du en bong. Den kan du benytte i bytteboden, og du kan da bytte enten til en annen aktivitet, eller til noe å spise eller drikke, det være seg boller, sjokolade eller popcorn.
– Vi tror det vil komme en del. Vi har allerede vært i kontakt med over 200 ulike ungdommer som har signalisert at de vil komme, så dette kan bli en big fest i Storsalen til Blå Kors Kristiansand i Gyldenløvesgate i Kristiansand, sier Maria Jacobsen.